Nici eu nu știu prea multe despre asta, abia am început să citesc.
Dar unele dintre ele creează o pulbere maro care este deja destul de puternică, în forma sa cea mai pură este o pulbere albă, dar trebuie să recunosc că nu am văzut niciodată acest drog frumos în viața reală.
Conform mai multor rapoarte, drogul este instantaneu și ești drogat într-o secundă, după 20s-1min ești deschis oricăror sugestii.
Vă rugăm să nu uitați că centrul de diferențiere a "binelui și răului" nu este rupt, deci nu puteți spune pur și simplu "Omoară-i pe toți acum" sau "Taie-i gâtul", trebuie să folosiți o formulare pozitivă, de exemplu "puneți încet cuțitul în gâtul lui" și trebuie să fiți foarte specific cu formularea dvs.
Acesta a fost utilizat în principal de guvern ca înlocuitor al torturii, folosit ca un fel de "elixir al adevărului" în interogatorii, dar un "utilizator instruit" ar putea, probabil, să depășească acest lucru într-o anumită măsură.
În prezent, este utilizată în majoritatea interogatoriilor secrete și ilegale de către guvernanți, infractori și, bineînțeles, unii oameni o folosesc în scopuri recreative, dar mi-e greu să cred că cineva s-ar putea bucura de acest tip de drog.