Cum se prepară cocaină crack Сocaina

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1

Introduction

Crack is a mixture of the free base and cocaine salts. Cocaine is obtained from coca leaves by extraction. The cocaine itself is sold as a hydrochloride salt. Cocaine can consist of some impurities such as Levamisole, Caffeine and so on. You should check it (use this advises), if you want pure crack cocaine. In case of polluted cocaine hydrochloride powder, you can purify it by method, which was described there. Also, I recommend you to read my topic about Crack pyrolysis products, which crack smoker get while smoking. To make crack out of it, we perform the following procedures.
Download Video

Materials Required:

Cocaine powder, teaspoon, measuring cup, pan, baking soda.
Pyh4YwaDWZ

Procedure

1. Pour about an 28 g of cocaine hydrochloride in the measuring cup.
ZXasTDidEw
2. Add a dry baking soda (sodium bicarbonate) to pH = 8 (usually about 300 mg per 1 g of cocaine hydrochloride).
3sOKRvoxHw
3. Fill with about 3/4 cup of water. A hot distilled water (70-80°С) is preferable. About 10 ml. water for 1 g powder. If it does not dissolve well (it happens in the presence of impurities), add 1 ml of water until it is completely dissolved.
ORF6dPBnaG
4. Pour the mixture into the pan.
M0cH3EfWAg
5. The mixture will start to bubble. Get a knife and flatten the bubbles.
OzrTsl0S1n
6. Continue to flatten the mixture while cooking it.
XmnWT8uX6V
RthTxe4rJU
7. Continue to cook it until it is solid white.
MZuKbt82CT
P4LMPUhqJl
8. Place the solid form of cocaine on paper filter for coffee machine or napkin to drain it.
RId6BJP1gH
9. Place crack rocks in freezer for 15-20 minutes.
DwGnzFiQHk
10. Congratulations, you have successfully made crack cocaine.
WmF5gpe8Et
There is video manual of small-scale crack cooking in teaspoon.

Last edited:

grace

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Este necesar să cocaina 100% pură sau pateada?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1
Ce înseamnă aceasta? Mai bine să folosești cocaină pură.

grace

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Nu este cocaină pură, frate.

-28 g de clorhidrat de cocaină
-300 mg de bicarbonat de sodiu * 1 g de clorhidrat de cocaină = 8,4 g de bicarbonat de sodiu

câte grame de crack s-ar prepara cu acest syntecis frate? Ce se întâmplă dacă vreau să produc pe scară largă?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
Aceasta este chimie, nu ora de matematică de la grădiniță, nu se adaugă pur și simplu materia. Aceasta este o reacție de neutralizare între un acid Lewis și o bază. Acidul eliberează un H+ și un Cl-, NaHC2 reacționează cu acesta producând CO2 și NaCl. În condiții perfecte, produsul pierde 10% din greutatea sa deoarece fiecare moleculă pierde un HCl. Greutatea molară;
C.hcl=336g
C. Bază=306g

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1
M-ați întrebat: Este necesar să cocaină 100% pură sau pateada?
Eu v-am răspuns: Este mai bine să folosiți cocaină pură pentru gătit.

Ce nu este pur? Știu că crack-ul nu este pur. Ce vrei să spui?
Matematica ta nu este bună "frate"
300 mg + 1g = 1,3g

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Am auzit că o "piatră" de crack costă aproximativ 10-15 dolari. Câte grame de crack se consideră a fi o "piatră".

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
O piatră de 10 $ poate cântări 0,1 g. O piatră de 20 de dolari poate cântări 0,2 g. Există un tip la colț, pot să mă duc la el și să-i spun: "Hei, lasă-mă să iau o doză de 7 dolari" și pentru 7 dolari să iau cea mai mare doză pe care o pot lua din pipa lui.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
169
părerea mea; la acest preț este un pic de rock ;)
dar în țara mea, nici un dealer de rock, toată lumea folosește amoniac pentru a-l baza o casă

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Și, de asemenea, să presupunem că folosesc cocaină de nivel social care este pură în proporție de aproximativ 80%, nu va putea funcționa complet sau va putea totuși să facă unul dintre clienții mei să se simtă bine

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
De obicei, cocaina se "gătește" ( se evaporă/reacționează) până la 70 % sau cam așa ceva. Depinde cu ce este tăiată. Dacă este tăiată cu ceva alcalin, aveți nevoie de mai mult de 30% bicarbonat de sodiu. Prima dată când preparați o pungă nouă, după ce scoateți piatra din rm (apă), aruncați un vârf mare de cuțit de bicarbonat de sodiu în ea și aruncați-o. 30% bicarbonat de sodiu este un raport bun pentru 75% HCl de cocaină. Cocaina de calitate superioară va produce o pietricică suplimentară la a doua preparare.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
În general, dacă cocaina are o puritate de 70%, 1g de clorhidrat= 1g de crack folosind această metodă.

Dacă cocaina dumneavoastră este mai pură, veți obține mai mult înapoi. HCl cântărește cu 10% mai mult decât cocaina de bază greutatea suplimentară a crackului este bicarbonat de sodiu

Sfat: dacă începeți cu apă rece, după ce amestecați RM, o puteți decanta sau filtra. Cocaina HCl este liber solubilă, astfel încât orice nu s-a dizolvat este un adulterant. Îndepărtarea reziduurilor îl va face să reacționeze mai rapid și să folosească mai puțină căldură

LeiTruth

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Sfaturi pentru profesioniștii Literal Life!

Am de gând să-mi fac niște crack acum.

nkd23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Hm

Am citit 1g cocs și 0,25g natron în apă fierbinte și filtru

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
@G.Patton Întrebare: Ați putea crea o secțiune referitoare la stimulente. De exemplu, pentru cocaină, metamfetamină, FENILPROPANOLAMINĂ, amfetamină și altele asemenea, ar putea fi toate împreună într-o singură secțiune.

În loc să fie în "altele" așa cum se întâmplă la unele subiecte despre cocaină.

Vă mulțumim.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1
Bună ziua. echipa BB Forum a decis să facă un set de secțiuni actuale atunci când site-ul a dezvoltat. Cererea dvs. presupune că ar trebui să reconstruim structura forumului. Nu o vom face, îmi pare rău.

darkweb420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tutorial bun 😀