Question Cum se fabrică WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
M-am uitat în jur pe patrum. Și fie că sunt retardat, fie că nu se vorbește prea mult despre iarbă *cel puțin despre fabricarea ei*
De aceea încerc să întreb aici. Nu am încercat niciodată droguri. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să inhalez deodorant dintr-o pungă.
Știu că trebuie să cultivi iarbă. Dar nu am idee de unde să încep. Nu-mi pasă de calitatea ierbii, atâta timp cât este ieftină.
Nu vreau să risc să cumpăr de la un vânzător, ci mai degrabă să învăț cum să o fac singur. Nu știu de ce echipament am nevoie și nici de unde să fac rost de ceva.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Sunt sigur că vor exista mulți utilizatori care vă vor îndruma în direcția potrivită. Dar aveți dreptate, forumul nostru este despre medicamente sintetice, nu despre medicamente pe bază de plante.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Există o mulțime de canale YouTube și alte forumuri despre cultivarea ierbii

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Dacă pot să întreb unde pot găsi aceste canale sau fourms?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Aflați ce fel de plantă de buruieni doriți să cultivați.
2. Dacă creșteți în interior, trebuie să aveți circulație a aerului.
3. Ventilație
4. Programul corect de hrănire
5. Când plantele sunt încă semințe, lumina de creștere trebuie să fie între 100w și 600w, iar mediul trebuie să fie înfundat (1 - 4 săptămâni timp de creștere)..
6. Când încep să crească, măriți lumina de creștere de la 600w la 1100w. Și începeți un program complet nou de hrănire (1 - 8 săptămâni ) timp de creștere.
(Unele plante au nevoie doar de 6 săptămâni) așa că citiți despre plantă înainte de a o crește.
7. Folosiți pământ de cocos în loc de pământ obișnuit, astfel încât atunci când o dați în bară cu hrănirea să o puteți repara întotdeauna.
8. Alege lumina de creștere potrivită... există o diferență între lumina led și lumina HPS.
HPS este mai ieftin, dar înseamnă că aveți nevoie de un întreg sistem de aer care poate controla căldura. În caz contrar, veți arde totul.
Lumina cu led este scumpă, dar mai sigură și nu are nevoie de sisteme de aer grele.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Și cea mai importantă parte: aveți grijă la bug-uri. Acestea pot strica totul. Folosiți ulei de Neem pentru a le pulveriza de sub frunze. Pentru că acolo își pun ouăle. Pulverizează-le doar atunci când vrei să stingi lumina pe ele.

9. Faceți un program de lumină
* Vegetativ - răsadul sau clona duce la stadiul vegetativ -
Oferiți 18-24 de ore de lumină pe zi

* Înflorire - stadiul de înflorire (înmugurire) duce la recoltare -
Oferiți 12 ore de lumină și 12 ore de întuneric în fiecare zi

Când spunem întuneric. Ne referim la întuneric cu adevărat! Nu trece nici cea mai mică lumină.

Folosiți cortul/locul potrivit pentru cultivare.