DA, DA ... Fac acest test de fiecare dată când o port, prea vechi nu poate fi motivul, filtrul are 3 utilizări... este unul nou, dar mirosurile trec vreodată prin, cu toate măștile pe care le-am folosit, jumătate sau măști complete....
în ceea ce privește adaptarea la fața mea, testul este în regulă și am puțină barbă... am încercat astăzi să tai mult, dar tot la fel....
despre toate astea, ieri am încercat un amalgam "nou", doar în loc de a folosi pătratele tăiate am făcut ceea ce mulți oameni fac și se pare că funcționează pentru ei toți, pune pătratele într-un procesor de alimente sau o râșniță de cafea... am crezut vreodată că metoda ar expune o mulțime de AL semi măcinat , și ar putea fi nepotrivit din cauza unei reacții mult mai rapide, și pierderea de eficacitate și, desigur, randamentul final, dar..din moment ce mulți oameni o fac...am încercat,,,, OMG ...chestia aia a făcut o reacție mortală...a ars AL (unul gros, 30 microni) în aproximativ 10 minute...am încercat să pun pe baie de gheață ..dar nimic.... cel puțin nu mi-am irosit MDP2P sau METILAMINA...a generat o tonă de gaz H2.... dar sunt îngrijorat de contaminarea cu mercur și AL a locului.... ÎNTREBAREA ESTE: ar trebui să fiu îngrijorat? sau doar gaz H2 peste tot și asta e tot? folia AL s-a terminat ca o hârtie arsă....
din punctul meu de vedere amalgamarea a început în... 2-3 minute într-o reacție în lanț imposibil de gestionat, ca și în cazul în care se utilizează pulbere AL..... ill back to my squares haha
@G.Patton opinia ta va fi de asemenea foarte apreciată (dacă m-ai înțeles hahaha)