mască completă cu cel mai complet filtru... este suficient? ce riscuri am mai putea avea?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
folosesc un drager x-plore 6500 cu cel mai complet filtru, gaz hg inclus.... dar cât de mult gaz, vapori etc trec prin? sunt acestea 100% sigure? mirosurile trec prin, dar ar trebui să fiu speriat de mercur, aluminiu etc?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Filtrele sunt foarte sigure pentru utilizarea pentru care sunt fabricate. În mod normal, ar trebui să schimbați filtrul după o tură completă sub mască, în funcție de expunerea chimică. Atunci când sunt deschise, filtrele sunt utilizabile timp de aproximativ 6 luni, dacă trec mirosuri sau devine mult mai greu să respirați, atunci filtrul este la limita capacității sale, de asemenea, se poate încălzi. Chiar dacă aceste filtre combinate acoperă multe substanțe chimice diferite, ele sunt mai mult pentru utilizare pe termen scurt. Dacă știți exact de ce trebuie să vă protejați, este util să utilizați un filtru de mercur pur, de exemplu, deoarece are o capacitate mult mai mare decât un filtru combinat. Așadar, durata de utilizare a unui filtru depinde foarte mult de timpul de utilizare, de filtrul pe care îl folosiți și de încărcătura aerului, întotdeauna merită să aveți un filtru de înlocuire.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9

tnx pentru aceste informații valoroase, deci pentru un amalgam hg/al ar fi mai bine un filtru specific, iar pentru restul procesului într-un sintetizator MDMA de la PMK, ce ai folosi? un filtru all in one, sau ai merge pe opțiuni mai bune?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Folosiți filtre combinate, acestea sunt suficiente pentru orice. Le puteți schimba după 6 luni, nu sunt scumpe.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Folosesc filtre combinate cu semimasca mea, deoarece nu lucrez într-o atmosferă cu încărcătură ridicată și am doar perioade scurte de utilizare. De exemplu, iau mercur și îl pregătesc pentru reacție sau dezinstalez un aparat care a fost umplut cu gaz toxic. De cele mai multe ori, masca este o protecție suplimentară pentru hota de fum sau este la îndemână în caz de urgență.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Am cumpărat cea mai completă, așa că sper să funcționeze!! despre mirosuri ... am suspectat vreodată că este ceva în neregulă atunci când un miros trece prin mască, dar ... că este normal, nu? este încă protejarea?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
aceasta este problema, nu am o hotă "PRO" pentru vapori ... doar tubul unui extractor de aer (cum ar fi cel folosit pentru culturile de seră sau bucătării) doar în locul în care se produc vaporii (vârful unei coloane de reflux etc.) și când deschid flacoanele etc., dar simt că nu este suficient... ce credeți?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Am la fel de puțin o hotă adecvată, o suflantă bună cu filtru de carbon activ în care furtunul cu hotă atârnă deasupra mesei, ceea ce este destul de suficient. În niciun caz nu aveți o atmosferă foarte poluată, atâta timp cât există un flux continuu de aer. Dacă credeți că acest lucru nu este suficient și nu sunteți sigur dacă nu există suficient oxigen, v-aș sugera un aparat de respirat cu aer comprimat, fie cu un furtun lung la o butelie mare de aer respirabil, fie sub formă de rucsac, așa cum este folosit, de exemplu, de pompieri. Există contoare speciale care pot măsura conținutul de oxigen din aer.
Încercați cu masca normală și filtrul dvs. combinat care este deja suficient de obișnuit și dacă puteți respira normal sub mască, atunci protecția este suficientă.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Nu, nu este. Trebuie să o purtați strâns pentru a evita ca aerul să ocolească filtrele. Probabil că această mască nu este în regulă.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx prietene, informații foarte valoroase, voi încerca unele cu siguranță

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Sau filtrul este prea vechi și la limita capacității sale.
Ați verificat întotdeauna înainte de utilizare dacă masca se potrivește bine feței dumneavoastră? Există un mod de lucru ușor pentru verificarea în 5 secunde. Țineți mâna pe filtru și încercați să inspirați atât de tare încât să puteți, dacă masca se strânge bine pe față și nu vă intră absolut deloc aer, atunci masca ar trebui să fie strânsă și nu ar trebui să percepeți nici un miros. Dacă da, înlocuiți filtrul.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
DA, DA ... Fac acest test de fiecare dată când o port, prea vechi nu poate fi motivul, filtrul are 3 utilizări... este unul nou, dar mirosurile trec vreodată prin, cu toate măștile pe care le-am folosit, jumătate sau măști complete....

în ceea ce privește adaptarea la fața mea, testul este în regulă și am puțină barbă... am încercat astăzi să tai mult, dar tot la fel....

despre toate astea, ieri am încercat un amalgam "nou", doar în loc de a folosi pătratele tăiate am făcut ceea ce mulți oameni fac și se pare că funcționează pentru ei toți, pune pătratele într-un procesor de alimente sau o râșniță de cafea... am crezut vreodată că metoda ar expune o mulțime de AL semi măcinat , și ar putea fi nepotrivit din cauza unei reacții mult mai rapide, și pierderea de eficacitate și, desigur, randamentul final, dar..din moment ce mulți oameni o fac...am încercat,,,, OMG ...chestia aia a făcut o reacție mortală...a ars AL (unul gros, 30 microni) în aproximativ 10 minute...am încercat să pun pe baie de gheață ..dar nimic.... cel puțin nu mi-am irosit MDP2P sau METILAMINA...a generat o tonă de gaz H2.... dar sunt îngrijorat de contaminarea cu mercur și AL a locului.... ÎNTREBAREA ESTE: ar trebui să fiu îngrijorat? sau doar gaz H2 peste tot și asta e tot? folia AL s-a terminat ca o hârtie arsă....

din punctul meu de vedere amalgamarea a început în... 2-3 minute într-o reacție în lanț imposibil de gestionat, ca și în cazul în care se utilizează pulbere AL..... ill back to my squares haha
@G.Patton opinia ta va fi de asemenea foarte apreciată (dacă m-ai înțeles hahaha)

Last edited:

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Atunci va exista o substanță cu nu este filtrată cu acest filtru combinat, deoarece nu veți mirosi nimic dacă totul este în regulă. Verificați în orice caz dacă filtrul este potrivit, un miros sub mască nu ar trebui să fie vizibil în niciun caz.
Cicatricile adânci sau zonele extrem de proeminente ale feței pot însemna, de asemenea, scurgeri, eventual aplicați cremă pe aceste zone în prealabil.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Voi încerca opțiunea cremă, nu mi-am imaginat niciodată asta, tnx!

de exemplu, atunci când fac conversia la ceară, este inevitabil să simt miros de it...., dar ce filtru ar trebui să folosesc pentru asta? nu există un filtru mai complet, am toate incluse (se presupune)

în amalgam, dacă apropii fața mai mult decât ar trebui, pot simți mirosul de IPA ....
mirosul metalic al amalgamului nu-l simt, si asta e cel mai important pentru mine, hg-ul si AL-ul ma sacaresc foarte mult, sa fiu sincer sunt pe cale sa incerc calea NMF, chiar daca nu am informatii foarte clare, doar ca sa evit amalgamul.

tnx pentru ajutor omule, foarte apreciat

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Hei, omule, care este ruta NMF?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident