- Reaction score
- 1
Întotdeauna mi-am dorit să fabric DMT, dar nu am putut să o fac din produse chimice OTC și toate sintezele pe care le-am găsit necesitau NaBH4 sau alți derivați ai acestuia. Apoi mi-a venit în minte sinteza Fischer Indole, dar nu am putut găsi nicio rețetă aici, sau cele pe care le-am găsit începeau cu 4-clorobutanal, la care nici eu nu aveam acces. De aceea am venit cu această sinteză de aici din acid gamma-aminobutiric, care este utilizat ca hormon de înrădăcinare pentru plante.
Este această rețetă plauzibilă? Dacă nu, există vreo modalitate de a o modifica în așa fel încât să poată fi realizată cu produse chimice OTC sau există o rețetă cunoscută pentru 4-(N,N-dimetilamino) butanal dietil acetal care poate fi realizat din produse chimice OTC?
Este această rețetă plauzibilă? Dacă nu, există vreo modalitate de a o modifica în așa fel încât să poată fi realizată cu produse chimice OTC sau există o rețetă cunoscută pentru 4-(N,N-dimetilamino) butanal dietil acetal care poate fi realizat din produse chimice OTC?