Welcome to the UK section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.
Navighez de câteva zile ... personal aș dori să văd mai mulți precursori etc ... sunt foarte interesat de sinteză, dar obținerea acestora poate fi dificilă
Poate că sună amuzant, dar obținerea de hașiș decent (frumos dacă va fi o varietate de a alege între) la un preț rezonabil ar fi uimitor, pare cerere scăzută pe piață pentru că de câțiva ani... adică găsirea charas legit este cel puțin pentru mine uz personal aproape imposibil...
tbh. eu nu mai sunt utilizator Telegram, să găsești un furnizor de încredere e ca și cum ai căuta un ac în carul cu fân. de aceea îmi pun multe speranțe în site-uri precum BB.
Unii vânzători buni de pe aici își asumă riscurile de a trimite peste mări
goin pentru a introduce picături moarte în Marea Nordului un nou serviciu de transport (niciunul nu se întâlnește), dar numai dacă aveți echipamentul scris pentru a ridica lucrurile o dată mort a scăzut este responsabilitatea ta de a colecta. escrow între aswell
Am înțeles punctul Dumneavoastră de vedere, am vorbit despre asta, și că cealaltă parte pare cel mai mare lucru pentru a o rezolva în acele zile în acea parte a lumii.