- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 36
4 februarie trecut am cumpărat la Cocentech Chemical 5kg de 52190-28-0 pentru 300usd fiecare kg costuri de transport incluse. Am găsit furnizorul aici pe acest forum, dar nu am folosit scrow, eroarea mea.
Furnizorul a fost @AnnieGalaxy care are eticheta în profilul furnizorului Cocentech Chemical.
După o lună am primit un produs total diferit de adevăratul 52190-28-0 și mi-a promis că îmi va trimite din nou produsul cât mai curând posibil, deoarece a fost o eroare a fabricii.
După 3 luni de așteptare, nu mi-a trimis nimic și nu mi-a dat banii.
Astăzi tocmai am văzut că furnizorul Cocentech Chemical a dispărut de pe acest forum și că eticheta lui @AnnieGalaxy s-a schimbat.
Evident, este o escrocherie.
Furnizorul a fost @AnnieGalaxy care are eticheta în profilul furnizorului Cocentech Chemical.
După o lună am primit un produs total diferit de adevăratul 52190-28-0 și mi-a promis că îmi va trimite din nou produsul cât mai curând posibil, deoarece a fost o eroare a fabricii.
După 3 luni de așteptare, nu mi-a trimis nimic și nu mi-a dat banii.
Astăzi tocmai am văzut că furnizorul Cocentech Chemical a dispărut de pe acest forum și că eticheta lui @AnnieGalaxy s-a schimbat.
Evident, este o escrocherie.