- Language
- 🇵🇱
- Reaction score
- 4
Vă întreb pentru că mă interesează părerea dumneavoastră, în calitate de grup mai experimentat. Mă voi scuti de povestea prietenului care m-a rugat să pun această întrebare și voi începe cu faptele: având 30 de ani, un câine și ceva bani din închirierea unui apartament în fiecare lună, dar o condamnare iminentă de 5-6 ani, nu am de gând să renunț la ceea ce îmi place, adică, în afară de câine, să mă întorc la meseria de chimist. Sunt conștient de toate, etc. Întrebarea se referă la un moment ipotetic, peste câteva luni, când voi conduce spre apus cu zâmbetul pe buze și cu bani pentru un start bun Ce țară ați alege și la ce ați fi atent când ați alege? Eu locuiesc în Europa, în Polonia, în opinia mea Asia va fi cea mai sigură. A trăi la capătul lumii, fără electronice, splendoare și toate celelalte prostii, pe care civilizația occidentală le consideră cea mai mare realizare, este teoretic un plus pentru mine. Nu voi mai arunca alte gânduri pentru a nu sugera nimănui. În ciuda entuziasmului, bunul simț și faptele sunt încă cele mai importante