și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți... maby :)

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Vă întreb pentru că mă interesează părerea dumneavoastră, în calitate de grup mai experimentat. Mă voi scuti de povestea prietenului care m-a rugat să pun această întrebare și voi începe cu faptele: având 30 de ani, un câine și ceva bani din închirierea unui apartament în fiecare lună, dar o condamnare iminentă de 5-6 ani, nu am de gând să renunț la ceea ce îmi place, adică, în afară de câine, să mă întorc la meseria de chimist. Sunt conștient de toate, etc. Întrebarea se referă la un moment ipotetic, peste câteva luni, când voi conduce spre apus cu zâmbetul pe buze și cu bani pentru un start bun :) Ce țară ați alege și la ce ați fi atent când ați alege? Eu locuiesc în Europa, în Polonia, în opinia mea Asia va fi cea mai sigură. A trăi la capătul lumii, fără electronice, splendoare și toate celelalte prostii, pe care civilizația occidentală le consideră cea mai mare realizare, este teoretic un plus pentru mine. Nu voi mai arunca alte gânduri pentru a nu sugera nimănui. În ciuda entuziasmului, bunul simț și faptele sunt încă cele mai importante

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
La naiba, niciun răspuns din ianuarie...

Sper că ești bine, amice...

Ca să fiu sincer, nu aș lega-o de o anumită țară, este important ca țara pe care o veți alege să nu aibă un tratat de extradare semnat cu Polonia și, ideal, să nu aibă cele mai bune relații cu UE.
M-aș putea gândi la Venezuela, deoarece este o țară frumoasă și caldă, care se întâmplă să fie un refugiu sigur pentru teroriștii de școală veche din grupurile teroriste europene de dinainte de 2000.

Ați dori o țară ieftină, care nu este bine conectată la restul lumii, dar suficient de modernă pentru a fi un loc bun de viață în ceea ce privește îmbătrânirea (spitale, îngrijire medicală)

Trebuie să gândiți și în pași mici. Începeți procesarea de la început. Cum va arăta situația atunci când va trebui să plecați? Veți putea călători prin aeroporturi? Sunt atât de multe întrebări pe care trebuie să ți le pui! Ideal ar fi să aveți un loc sigur în Polonia pregătit pentru a fi vizitat exact atunci când începe evadarea, un alt loc sigur situat într-o țară din care să puteți zbura spre destinația finală. Această țară ar trebui să fie în afara UE și, din nou, niciun tratat de extrădare semnat cu Polonia.

Trebuie să țineți cont de faptul că, în cazul unei încarcerări definitive, ar exista un mandat de arestare împotriva dvs. imediat dacă nu vă prezentați la închisoare, cu posibilitatea de a fi emis și către Europol sau Interpol.

Rămâneți în siguranță

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Mulțumesc pentru răspuns. Sunt bine. Am plecat din Polonia, dar sunt încă în Europa. Fac bani.

Până acum, nu sunt căutat, a avut loc un proces acum câteva zile, dar prezența a fost opțională și cumva nimeni nu a observat că nu intenționam să mă prezint. E un pic ciudat, pentru că nu am plătit cauțiunea și nu m-am prezentat nici măcar o dată la poliție. Avocații celorlalte două persoane implicate în caz par să încerce să prelungească lucrurile cât de mult pot, pentru că am auzit că unul a avut un copil. dă-i dracului pe șobolanii ăia :).

A trebuit să încep cu un job legal, am ales o țară în care nu cunosc pe nimeni și nu am fost niciodată acolo. Nu am lucrat destul de mulți ani, dar am fost un bun sudor și de acolo am decis să încep. Descarc toate videoclipurile pentru orice eventualitate, deoarece mă gândesc să deschid o mică "bucătărie" și să împing totul online. Pe de o parte, încă nu am tranzacționat online, așa că am mult de învățat, dar pe de altă parte, nu sunt o persoană foarte de contact și dacă ar trebui să caut oameni de la început, nu aș putea suporta mental :).

Cât despre viitor, vreau să plec cât mai repede din Europa, cred că mai am un an sau doi până să fiu căutat serios, dar știți voi, cu cât mai repede cu atât mai bine. Cum rămâne cu aeroporturile, dacă eram căutat pe baza unui mandat european de arestare, ce se întâmpla dacă zburam de pe un aeroport din afara Europei? Prin aceste aeroporturi am respins America de Sud la început. Africa este de asemenea dubioasă din acest motiv, deși am un cumnat din Africa și tocmai am aflat că fratele lui a deschis 4 restaurante acolo :). Asia pare să fie cea mai sigură, în cel mai rău caz voi găsi întotdeauna un loc de muncă ca sudor.
În Polonia, am un apartament care nu îmi aparține și este închiriat, așa că voi avea ceva bani din el.

În concluzie, asta e tot pentru moment. Dacă cineva are vreun sfat sau comentariu, mi-ar plăcea să îl aud

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Mă bucur să aud că sunteți bine! :)

Îți doresc cel mai bun noroc cu totul, stai în siguranță!!!

View previous replies…

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
nu vor fi blânzi cu mine

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Când rahatul lovește ventilatorul, acestea sunt, din păcate, lucrurile la care să vă așteptați :( Rămâneți puternici în toate acestea!!!

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
După cum spuneți, totul este oricum imprevizibil. Cele mai mari planuri eșuează adesea din cauza unor mici greșeli care nu ar fi putut fi prevăzute. Trebuie să vă asumați riscuri în această afacere. Apropo, care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla, 5 sau 6 ani de închisoare? Contrar aparențelor, nu este teribil acolo. Desigur, este o pierdere de timp și un pic plictisitor, m-ar deranja mai mult că am renunțat, că am pierdut în fața lor. Eu cred în mine și în faptul că pot reuși și cred că mi-e mai frică să renunț decât să pierd. Este posibil ca ceea ce fac eu să se termine mai rău, dar de bună voie și după luptă. Este important să nu faci nimic împotriva ta și să te simți bine în pielea ta :)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Aș eticheta închisoarea drept un loc îngrozitor, fără nicio considerație

Rămâi în siguranță

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
160
Frumoasă imagine de profil.
Nu vă predați niciodată forțelor de ordine.
Puteți sta în închisoare pentru ceea ce ați făcut mai târziu în viață. Mai bine mai târziu decât acum.
Vă doresc toate cele bune G.