Hey guys, How to purify amphetamine powder? is it same to purify MDMA crystals?
coke199 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 28, 2022 Messages 31 Reaction score 16 Points 8 Oct 5, 2024 #1 Băieți, Cum să purificați pulberea de amfetamină? este același lucru pentru a purifica cristalele MDMA?
Băieți, Cum să purificați pulberea de amfetamină? este același lucru pentru a purifica cristalele MDMA?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 05 Oct #2 Se dizolvă în cantitate mică de IPA fierbinte, se pune la frigider pentru răcire, după care se filtrează și se colectează. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Eu fac o altă purificare, dar învăț mereu. deci o întrebare, cu ce săruri funcționează recristalizarea ipa? probabil nu cu hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 O fac cu sarea de sulfat de amfetamină. Nu am făcut-o niciodată cu MDMA sau Meth. Există un videoclip despre purificarea meth hcl pe site. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Am o experiență pozitivă cu MDMA hcl și Meth hcl realizate în IPA. Dar mă îndoiesc că se poate face și pentru amph hcl.
Se dizolvă în cantitate mică de IPA fierbinte, se pune la frigider pentru răcire, după care se filtrează și se colectează.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Eu fac o altă purificare, dar învăț mereu. deci o întrebare, cu ce săruri funcționează recristalizarea ipa? probabil nu cu hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 O fac cu sarea de sulfat de amfetamină. Nu am făcut-o niciodată cu MDMA sau Meth. Există un videoclip despre purificarea meth hcl pe site. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Am o experiență pozitivă cu MDMA hcl și Meth hcl realizate în IPA. Dar mă îndoiesc că se poate face și pentru amph hcl.
Eu fac o altă purificare, dar învăț mereu. deci o întrebare, cu ce săruri funcționează recristalizarea ipa? probabil nu cu hcl?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 O fac cu sarea de sulfat de amfetamină. Nu am făcut-o niciodată cu MDMA sau Meth. Există un videoclip despre purificarea meth hcl pe site.
O fac cu sarea de sulfat de amfetamină. Nu am făcut-o niciodată cu MDMA sau Meth. Există un videoclip despre purificarea meth hcl pe site.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Am o experiență pozitivă cu MDMA hcl și Meth hcl realizate în IPA. Dar mă îndoiesc că se poate face și pentru amph hcl.
Am o experiență pozitivă cu MDMA hcl și Meth hcl realizate în IPA. Dar mă îndoiesc că se poate face și pentru amph hcl.