- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,313
- Deals
- 1
Hej, rozglądałem się (tak, próbowałem wyszukiwarki) i staram się dowiedzieć, czym właściwie są te RC. Chciałbym wypróbować niektóre z nich, ale nie ma mowy, żebym wziął coś, skoro nie mam pojęcia, co to jest.
Kryształ KU Pamiętam, że ktoś powiedział, że to pochodna katynonu, to beta keton?
EKU crystal, etylo-keto amfetamina?
8clad? Jeśli ma 8 czegoś, to prawdopodobnie jest to oktan heptan lub nonan... hmm. Nie wiem, nie mogłem wymyślić nic mądrego ani zabawnego
Jeśli wiesz, czym są te lub inne z tajemniczymi bzdurnymi nazwami, pomóż honky.
Zamieściłem to w chemii analitycznej, ponieważ właśnie to próbuję zrobić, przeanalizować, czym są chemikalia. Przesuń to, zabij to, zrugaj mnie, cokolwiek musisz zrobić. Mam nadzieję, że doceniłeś moją sałatkę słowną
Kryształ KU Pamiętam, że ktoś powiedział, że to pochodna katynonu, to beta keton?
EKU crystal, etylo-keto amfetamina?
8clad? Jeśli ma 8 czegoś, to prawdopodobnie jest to oktan heptan lub nonan... hmm. Nie wiem, nie mogłem wymyślić nic mądrego ani zabawnego
Jeśli wiesz, czym są te lub inne z tajemniczymi bzdurnymi nazwami, pomóż honky.
Zamieściłem to w chemii analitycznej, ponieważ właśnie to próbuję zrobić, przeanalizować, czym są chemikalia. Przesuń to, zabij to, zrugaj mnie, cokolwiek musisz zrobić. Mam nadzieję, że doceniłeś moją sałatkę słowną