- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,783
- Deals
- 666
Nasz zespół forum składa się z wielu osób, od ekspertów technicznych po ekspertów prawnych. Jednak najważniejszymi i kluczowymi pracownikami są nasi eksperci! Nasi eksperci posiadają rozległą wiedzę teoretyczną i bogate doświadczenie w syntezie leków syntetycznych. Nasi eksperci mają na swoim koncie tysiące ton wyprodukowanych narkotyków syntetycznych, setki osób przeszkolonych w produkcji na małą i przemysłową skalę. Całą tę wiedzę i doświadczenie są gotowi przekazać dalej i robią to z przyjemnością.
Nadszedł czas, aby przedstawić ich Państwu i opowiedzieć trochę o nich:Ekspert chemik z 15-letnim doświadczeniem w tajnych laboratoriach.
Moja wiedza i zainteresowania obejmują przemysłową i laboratoryjną syntezę organiczną, narkotyki projektowane, prekursory, kwestie prawne, a także zakup odczynników chemicznych.Chętnie pomogę w zorganizowaniu laboratorium, nauczę syntezy i doradzę w kwestiach prawnych.
Moja wiedza i zainteresowania obejmują przemysłową i laboratoryjną syntezę organiczną, narkotyki projektowane, prekursory, kwestie prawne, a także zakup odczynników chemicznych.Chętnie pomogę w zorganizowaniu laboratorium, nauczę syntezy i doradzę w kwestiach prawnych.
Skontaktuj się z ekspertem
Kontakt do eksperta
Ekspert chemik z 6-letnim doświadczeniem w chemii organicznej i analitycznej substancji zabronionych. Posiadam szerokie kompetencje w zakresie aparatury analitycznej, fizykochemicznych metod analizy, laboratoryjnej syntezy organicznej. Ponadto posiadam wiedzę w zakresie syntezy przemysłowej i sprzętu. Chętnie pomogę we wszelkich kwestiach laboratoryjnych, takich jak szkło laboratoryjne, sprzęt, prekursory, testy analityczne, synteza produkcji leków i tak dalej.
Skontaktuj się z ekspertem
Od około 5 lat zajmuję się syntezą różnych nielegalnych substancji. Mam duże doświadczenie w organizacji laboratoriów, wyszukiwaniu i zakupie odczynników i sprzętu. Doradzam w zakresie syntezy, skalowania procesów, oczyszczania substancji, rozwiązywania różnych kwestii technologicznych związanych z produkcją narkotyków. Proszę o kontakt w wiadomościach prywatnych w celu uzyskania pomocy.
Kontakt do eksperta
Kontakt z ekspertem
Last edited by a moderator: