- Reaction score
- 260
- Deals
- 1
Jestem na tej stronie od kilku miesięcy i zauważyłem, że jest wiele osób, które nie chcą karmić się łyżeczką, chcą filmów instruktażowych krok po kroku, nie mając odwagi, aby faktycznie spróbować swoich sił, wykonując trochę badań. Powiedziałbym, że 80% opublikowanych Synthesis to kopiuj-wklej ze zmienionymi kilkoma słowami. Tak, rozumiem, że wszyscy jesteśmy na tej samej łodzi i wszyscy potrzebujemy pomocy, ale większość z nich jest już dostępna do przeczytania. Niektórzy ludzie nie potrafią nawet podążać za syntezą, która mówi ci wszystko bez proszenia o pomoc, jak możesz się pomylić, podążając za czyjąś syntezą Widziałem tylko kilka osób tutaj próbujących różnych tras dla lepszych plonów lub mniej kontrolowanych / ograniczonych chemikaliów, to tylko to, co ostatnio widziałem. Dla mnie to metoda prób i błędów, gdy robisz własną trasę (oczywiście jest to niebezpieczne, ale takie jest ryzyko, które podejmujesz), dziel się swoimi doświadczeniami. Chemia organiczna jest bardzo niebezpieczna dla ciebie i innych, zwłaszcza jeśli nie masz pojęcia, co robisz? Zbyt wielu amatorów chcących łatwiej zdobyć narkotyki kup je od innych, oszczędzając ci kłopotów z zabiciem siebie lub kogoś innego. to dobra strona dla sprzedawców. Ta strona nie jest dla mnie, tak jak myślałem, więc spokój z chemikaliami