Synteza P2P z P2NP

K-Cyanide

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
83
Nie, absolutnie w tym sensie, że reakcja nie zadziała przy użyciu niedestylowanego P2P, czyż nie.
Jednak produkt końcowy jest zawsze wyższej jakości, gdy używa się związków destylowanych. I nie zapominajmy, że brudny P2P bez wątpienia wpływa na wydajność. To żmudna praca, ale się opłaca.

Multivitamin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Czy uważasz, że absolutnie konieczne jest mierzenie ciśnienia w układzie podczas destylacji próżniowej oleju p2p/oleju metylowego freebase? Czy mogę po prostu podłączyć pompę próżniową do adaptera próżniowego na nowej pustej kolbie odbiorczej, gdy DCM został oddestylowany (ponieważ DCM o niskiej temperaturze wrzenia 50 ° C destyluje nawet bez próżni), włączyć podciśnienie, podkręcić temperaturę, aż zobaczę pierwsze oznaki oleju p2p docierającego do kolby odbiorczej i utrzymać temperaturę do zakończenia destylacji.

Czy czegoś tu brakuje? Czy muszę mierzyć ciśnienie próżni? Czy mogę po prostu powoli zwiększać temperaturę, aż zobaczę, że olej pojawia się w kolbie odbiorczej?

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Be careful your pump doesn't suck in your product. If you have leaks anywhere it causes air to flow through the system towards the pump instead of holding vacuum. Causes some product to go bye....

Czeczeczecze

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Nie mogę uzyskać h2o2 w stężeniu 30%. Czy mogę użyć 12% w większej ilości? Lub czego mogę użyć zamiast h2o2?

mexxx

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Is there anything I can use instead of potassium carbonate?