Ten jest wyjątkowy, wszystko kręci się wokół ciała, potem jest czekoladowo-brązowy 4ho/aco dipt, absolutnie najszybszy mind fuck, ale wciąż trochę pusty, nawet nie wspomnę o dipt, powinien pachnieć jak moje jaja i sprawia, że wszyscy brzmią jak żabi ludzie, to zdecydowanie nowość, w końcu dostałem 4 hos i acos przyzwoite nic specjalnego możesz dostać prawdziwego szaleństwa w wysokich dawkach nie będę nawet wchodził w det ail jakąkolwiek wersję osobiście uważam że to absolutne gówno które prowadzi nas do Aco Dmt chcę mojego nigdy nie wziąłem rozsądnej dawki ale z drugiej strony nigdy nie byłem bardziej wstrząśnięty w całym moim życiu to jak otwieranie puzzli pudełko z hellraiser cytat nie więcej gier dziecko czas na zabawę zaczyna się 15 minut czysta błogość następnie zabierz do miejsca gdzie piekło byłoby sandałami nie mogę nawet wyjaśnić strachu byty wszystkie kałamarnice jak z jakiegoś powodu piękne kałamarnice jak powietrze otwiera się jak inny wymiar i otwiera je powiedz mi czy jestem jedynym, który czuje się w ten sposób o ale przeszedłem przez co najmniej 100 gramów w moim życiu i ani razu nie była to podróż, której chciałem, wiele razy była to podróż, której potrzebowałem, to znaczy, gdybym był w stanie pozostać w środku i być w pobliżu ludzi, którzy nie zabraliby kogoś do szpitala, a mówimy tu tylko o dawkach 50 mg, gówno robi 2ce przy 100 mg, po prostu jesteś OGRODOWĄ RÓŻNORODNOŚCIĄ FRACTAL BLIND. HYSTERICAL LAUGHTER używaliśmy go jako kombinacji z mxe, kiedy stała się dziwna, w każdym razie to nie jest przechwałka, to jest prawdziwe, rzeczywiste pytanie, czy ktoś dobrze się bawił na którejkolwiek z podstawionych tryptamin, było tam kilka dobrych AMt z wyłączeniem 5meo z twoim przyjacielem, o którym się dowiedziałem, mają bardzo różne dawki, na których byłem wystarczająco dużo.