Question Poszukuje chemika do pomocy przy synetezie Ketamine.hcl - Praca płatna

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Witam panie i panów,

Jestem brytyjskim sprzedawcą, który sprzedaje asortyment narkotyków, głównie w przestrzeni imprezowej, jesteśmy raczej dużą, ugruntowaną operacją. obecnie nabyliśmy 250 kg chlorowodorku hydroksyloiminy (prekursor A ketaminy). Wiem, że jest to prekursor pośredni i z moich badań wynika, że wystarczy rozpuszczalnik o wysokim ciśnieniu i pozostawiony do ostygnięcia, aby uzyskać produkt końcowy ketamine.hcl.

Potrzebuję pomocy z odpowiednim rozpuszczalnikiem do użycia i innym sprzętem do procesu wrzenia oraz kilkoma innymi poradami, które mogą być potrzebne po drodze. Chętnie za to zapłacę, jeśli ktoś ma wiedzę, kto może pomóc mi przeprowadzić mnie przez ten proces, dobrze zapłacę za ich konsultacje i wiedzę. Nie szukam darmowych porad, cenię Twój czas i wiedzę.

Jeśli ktoś jest chętny do pracy, proszę o wiadomość, to będzie pierwszy z wielu projektów.

pozdrawiam - Kenneth

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Spróbuj tego:

Od kroku 4:
Ostatni etap jest przegrupowaniem termicznym i daje prawie ilościową wydajność po 180 °C przez 30 min. Alternatywą dla użycia dekaliny jako rozpuszczalnika w tym etapie jest użycie bomby ciśnieniowej. 2,0 g poprzedniej N-metyloiminy rozpuszcza się w 15 ml dekaliny i poddaje działaniu wrzenia przez 2,5 h. Po odparowaniu rozpuszczalnika pod zmniejszonym ciśnieniem, pozostałość ekstrahuje się rozcieńczonym kwasem solnym, roztwór traktuje się odbarwiającym węglem drzewnym, a powstały kwaśny roztwór jest zasadowy. Wyzwolony produkt, 2-metyloamino-2-(o-chlorofenylo)-cykloheksanon (ketamina), po rekrystalizacji z eteru pentanowego ma mp 92-93 ° C. Chlorowodorek ma mp 262-263 °C.

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Ostatni krok to reakcja termiczna, która wymaga naprawdę dobrego sprzętu do syntezy i dobrej wiedzy, w przeciwnym razie prawdopodobnie po prostu wyprodukujesz śmieci.

Last edited:

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
w filmie dokumentalnym hamiltons pharmacopeia można obejrzeć pełne życie syntezy z wyjaśnieniem, co naprawdę się dzieje

Jeśli obejrzysz ten film, zrozumiesz, że potrzebujesz dużo i jak wiele powinieneś zrozumieć, zanim to zrobisz.