Witam wszystkich, jestem entuzjastą LSD i wkrótce sam będę próbował układać karty LSD, aby obniżyć koszty i zwiększyć zapasy, a jednocześnie oferować jakość i różne wydruki, co moim zdaniem czyni LSD jeszcze lepszym. Wiem o dozowaniu wolumetrycznym i tak dalej, ale zastanawiam się, jak prawidłowo ułożyć tabsy, ponieważ widziałem różne rzeczy w Internecie, jedną z nich są krople, które uważam za niewiarygodnie nieskuteczne, widziałem też, jak ludzie używają etanolu lub wódki o wysokiej czystości, ale czy to nie pozostawi smaku na tabsie? czy są jakieś substytuty, skoro wszyscy wiemy, że tabsy nie powinny mieć żadnego smaku. Jestem chętny do nauki i mogę sobie pozwolić na samodzielne próby i porażki, ale wolałbym zadać moje pytanie i uzyskać konkretną odpowiedź, z której mógłbym się uczyć, może jakiś odpowiedni przewodnik. Każdy, kto ma odpowiednią wiedzę, może napisać przewodnik dotyczący prawidłowego dozowania 100ug na powiedzmy arkuszu 900 zakładek o wymiarach 7,5 x 7,5 x 5 cali. Jakiego materiału powinienem używać, czy powinienem używać czegoś takiego jak etanol, czy mogę go zastąpić jakąś czystą formą wody? Czy etanol pozostawi posmak alkoholu?