Szacowany czas sprzedaży kilogramów na gramy?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Tak więc tylko krótkie pytanie dotyczące opinii, które, jak wiem, różni się w zależności od substancji, sieci klientów itp

Ale jeśli ktoś sprzedaje mdma, jaki byłby szacowany czas na pozbycie się kilograma? Wydaje się, że trochę czasu, chyba że mieszkasz w naprawdę dużym mieście.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Twoje pytanie jest dobre.
Myślę jednak, że ci, którzy sprzedają w gramach, nie będą kupować w kilogramach. Prawdopodobnie będą kupować w setkach gramów.

Biznes narkotykowy jest taki sam jak normalny biznes. W nim również obowiązuje hierarchia.
Zrozum to na przykładzie.
W zeszłym roku przechwycono 1500 ton kokainy, więc załóżmy, że jest to 10% całkowitego handlu, więc w sumie wyprodukowano i sprzedano 15000 ton kokainy.
Cała ta ilość jest dystrybuowana do klienta końcowego, który nie kupuje więcej niż 10-100g.
Zatem tona => 100 kg => kg => 100 gram => gram
Teraz dopasuj siebie do tej hierarchii. Wszystko zależy od twoich kontaktów i zdolności do podejmowania ryzyka. Prawdziwy handel narkotykami odbywa się offline. Uliczni sprzedawcy (detaliści w normalnym biznesie), których stawka sprzedaży i marża są wysokie, nie są na darkwebie.
Co sądzisz o producencie ton. Jestem pewien, że jest jedną z bogatych osób w jakimś kraju. 😂

thch

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Jeśli zadajesz to pytanie, musisz poświęcić więcej czasu na nawiązywanie kontaktów, a mniej na pozowanie.

NoOneImportant

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
OP Kilka rzeczy, które musisz zrozumieć na temat gry narkotykowej. Pierwszą rzeczą jest to, że aby być szanowanym jako diler, musisz być szanowany jako pasjonat. Największy ruch pod tobą jest twoim największym przyjacielem, a jeśli chodzi o wagę, powinieneś ją sprzedać, zanim jeszcze ją dotkniesz.

W przypadku luźnego MDMA oznacza to, że będziesz musiał go zakręcić lub sprasować w tabletki, aby go przenieść. Czy masz sprzęt lub sieć dealerów, aby przenieść to za pomocą kilku telefonów? Czy organizujesz imprezę, na której możesz samodzielnie przewieźć produkt i wiesz, jak przejść przez ochronę? Zbyt wiele pytań, na które trzeba zadać sobie odpowiedź.

Mógłbym to przenieść, a potem trochę z moją listą kontaktów, a jestem poza grą od 20 lat. Ale wszedłem z zamiarem zarobienia x kwoty pieniędzy, zarobiłem x kwotę pieniędzy i wyszedłem. Dealing jest środkiem do celu, a nie stylem życia. Cytując Jay Z "Get in get out it's an OGs classic". Im dłużej jesteś w grze, tym bardziej stajesz się celem. Pomiędzy policją, dzieciakami i zazdrością innych dealerów to jak gra na polu minowym z zawiązanymi oczami. Im dłużej jesteś w grze, tym większa szansa na wejście na minę.

Last edited:

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Mogę odpowiedzieć na to pytanie.
Wyobraź sobie coś takiego:

Każdego dnia masz średnio około 6 klientów. Pierwszy klient kupi 3 gramy, ale nie zobaczysz go przez cały tydzień. Drugi klient podjeżdża i kupuje 1 gram, ale później wieczorem kupuje jeszcze 1 gram i robi to codziennie. Trzeci klient jest resellerem, kupuje 10 gramów za każdym razem, zwykle kupuje 50 gramów, ale nie widzisz go przez cały miesiąc, może nawet miesiące między zakupami. A pozostali trzej kupujący to lojalni klienci, jeden jest studentem, drugi bramkarzem w klubie, a trzeci to twoja babcia, ponieważ jest badassem, wszyscy kupują 1 gram, raz w tygodniu.

Teraz zsumuj to wszystko:
Dziennie sprzedajesz coś takiego: 2 gramy (drugi klient, każdego dnia kupuje)
Tygodniowo: 3 gramy (pierwszy klient) + 3 gramy (te trzy osoby, babcia, bramkarz i student) + to, co sprzedajesz codziennie (2*7 = 14) == 20g
Miesięcznie: 50 gramów (odsprzedawca) + sprzedane tygodniowo ( 20*4 = 80) == 130g miesięcznie!
Roczna sprzedaż: miesięcznie * 12 == 1200 gramów

Im więcej masz klientów, tym lepiej, skup się na sprzedaży dużych ilości, jeśli masz kilogram, chcesz zostać dostawcą, a nie ulicznym dealerem.