Question Dekstroamfetamina

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Jak wyodrębnić amfetaminę z tabletek dekstroamfetaminy i skoncentrować ją?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Witam, to zależy od rodzaju pigułek, różne pigułki mają różne spoiwa i nieaktywne składniki, obecnie używają wielu spoiw, które są celowo trudne do oddzielenia. Dekstroamfetaminę można zazwyczaj wyekstrahować poprzez zmiażdżenie tabletek i rozpuszczenie ich w polarnym rozpuszczalniku, takim jak aceton, DCM, DMFO itp. Następnie utworzą się dwie warstwy, a dekstroamfetamina będzie w warstwie wodnej, którą należy oddzielić za pomocą lejka rozdzielającego lub indyka, przemyć warstwę organiczną 2-3 razy, a następnie umieścić ją na dużym naczyniu do odparowywania, a rozpuszczalnik powinien odparować, a osad utworzy się na dnie naczynia.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Rozpuścić tabletki w wodzie DI lub destylowanej. 10 ml na każde 100 mg. Wymieszaj je kilka razy, upewniając się, że wszystkie zostały zmiażdżone tak drobno, jak to możliwe. Odfiltruj substancje stałe (najpierw zwilż filtr). Amfetamina znajduje się w wodzie. Wykonaj ekstrakcję kwasowo-zasadową, aby ją wyekstrahować. Używaj bardzo minimalnych ilości rozpuszczalników, chyba że masz dużą ilość tabletek. Istnieją instrukcje dotyczące oczyszczania amfetaminy za pomocą ABE. Postępuj zgodnie z nimi. Nigdy nie uzyskasz czystego produktu po prostu myjąc tabletki rozpuszczalnikami.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
DZIĘKUJĘ!!! Wiele osób powiedziało mi, żebym po prostu umył go rozpuszczalnikami i odparował i zrobiłem to, ale jak powiedziałeś, nie otrzymałem czystego produktu, którego szukam. Mam worek 10 kg pomarańczowych tabletek 10 mg. czy mogę go przeskalować bez wpływu na czystość? Czy jakikolwiek rozpuszczalnik zadziała? Jakieś rekomendacje? Jeszcze raz dziękuję za czas poświęcony na odpowiedź.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kilka rzeczy, o których należy pamiętać:
Potrzeba 100 tabletek 10 mg, aby wyekstrahować maksymalnie 1 g amfetaminy.
Mając to na uwadze, po odfiltrowaniu masy tabletek z wody nie jest złym pomysłem, aby pozwolić dużej ilości wody odparować przed rozpoczęciem ABE. Najlepiej sprawdza się woda zjonizowana. Upewnij się, że rozpuszczalnik do ekstrakcji jest bezwodny. Będziesz chciał pracować z małymi objętościami, ponieważ wydajność jest niewielka. Tak więc małe naczynia szklane są koniecznością.
Podczas solenia upewnij się, że kwas jest bardzo zbliżony do czystego. Rozcieńcz go 1/10 acetonu (bezwodnego) lub IPA. Uzyskałem lepsze wyniki mieszając IPA i aceton z kwasem, ponieważ trwa to dłużej, zanim pojawi się żółty odcień. Roztwór kwasu należy dodawać powoli, kropla po kropli, stale mieszając i sprawdzając PH. Podczas pracy z małymi ilościami najlepiej zatrzymać się w okolicach 6-7, ponieważ można szybko zakwasić. Jeśli nie czujesz się komfortowo soląc w ten sposób, możesz wykonać ekstrakcję L/L z rozpuszczalnika przy użyciu wody zjonizowanej lub destylowanej. Jeśli potrzebujesz instrukcji, daj mi znać. Ponadto, jeśli nie filtrujesz próżniowo, upewnij się, że ciecz, którą zamierzasz przepuścić przez filtr, musi być mokra w tej samej cieczy (ale nie w cieczy reakcyjnej), zanim przez nią przelejesz, w przeciwnym razie możesz stracić plony. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tak, można zwiększyć skalę... gdy zmniejszysz ilość wody do 7 ml na 100 mg. Do ekstrakcji wolnej zasady użyłem DCM lub eteru. Jeśli używasz DCM, pamiętaj, aby zebrać niższy poziom.