Pierwszy raz widzę, żeby ktoś inny mówił o mleku pełnotłustym. Wielkie brawa! Przysięgam na nie - płynne jedzenie! I ten tłuszcz zwierzęcy, tak dobry dla ciebie! Jestem najbardziej zmarnowanym facetem idącym ulicą, ale w papierowej torbie mam ćwierć dzbanka pełnotłustego mleka, które popijam. Zwykle mleko przez 1 i 2 dzień, jeśli w ogóle. Później apetyt nieco się rozwija, trudno powiedzieć. Trucizna jest w dawce, tak długo, jak nie zaciskam zębów, mogę jeść prawie wszystko do tego czasu. Czasami nadchodzi czas pracy i zdajesz sobie sprawę, że nie spałeś od pracy w piątek. Bądź przygotowany. Mleko i pedialyte uratują ci tyłek! Czasami redbull i paczka cukierków to śniadanie mistrzów.
Na zioło, gówno, wszystko jest wysoce jadalne na zioło, to jest zwykle, gdy słodycze kopią lub masz ochotę (słone, pikantne, masło orzechowe itp.).... Mógłbym napisać książkę, ale gdybym miał wybierać, terriyaki stirfry z kurczaka na puszystym białym ryżu, lub ryż z fasolą z obowiązkowym "specjalnym sosem" ;] ... .... Kilka bułeczek kalifornijskich jest jednak zawsze dobre. Śniadanie jem bardzo późno w nocy/wcześnie rano, zwykle pijąc, może po dobrej podróży, kto wie... Uwielbiam smażone ziemniaki, naleśniki, bekon, omlet, cały shabang. Zimna sałatka owocowa z miodem lub koktajl jagodowy, a na koniec OJ na trawienie i czas na dobrą drzemkę - bardzo rzadko piję alkohol. Picie jest do bani... ale jest na to czas i miejsce. Zazwyczaj muszę wybrać fazę nadużywania, alkohol lub opiaty, dla mnie zwykle to drugie. To jednak zupełnie inna puszka z robakami.
Głoszę głównie wegetarianizm, ale rzadko go praktykuję. Proste owoce i warzywa, lub cokolwiek nieprzetworzonego, innymi słowy, jak najbardziej zbliżone do naturalnej formy, w jakiej zostały zebrane. Jajka, ryby, fasola, orzechy/rośliny strączkowe itp. Unikaj ryb hodowlanych. Czy mówiłem o pełnym mleku? Twaróg i jogurt. W miarę możliwości staraj się unikać czerwonego mięsa i wieprzowiny. Nigdy jednak nie mogę odmówić sobie dobrego cheeseburgera... Kurczak i indyk nie są dla ciebie złe, ale staraj się jeść oszczędnie w konserwatywnych porcjach. Przez ostatni miesiąc żyłem bez tostów, ale staram się nie jeść żadnych zbóż, wszystko jest przetworzone, a tak naprawdę to puste kalorie ze szkodliwymi dodatkami. Płatki owsiane są prawdopodobnie jedynym wyjątkiem. Odetnij masło, cukier i śmietanę, dodaj oliwę z oliwek, miód, ocet i cały czosnek, pieprz i zioła, które chcesz i jesteś złotym ponyboyem. To oczywiście nie miał być wątek ani post o zdrowiu, ale to są moje słowa mądrości. Staraj się dbać o siebie. Nie zawsze chcesz lub musisz, ale czasami musisz i musisz przejść dystans. Dobrze jest wiedzieć jak. To nie metamfetamina niszczy cię tak szybko, to brak snu i opieki. Fester wygląda dość staro jak na swój wiek, ale biorąc to pod uwagę, poradził sobie dobrze. Myj zęby, kiedy tylko to możliwe - jeszcze lepiej trzymaj zestaw ze sobą w samochodzie lub czymkolwiek innym. Mógłbym kontynuować, ale zachowam to na inny post.
Jedno z moich ulubionych powiedzeń: "Głód jest najlepszą przyprawą".