• Welcome to the US section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.

helon262

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Szukam dostawcy surowych związków benzoesowych. Obecnie używam nemesis do tych transakcji, ale uważam, że większość produktów jest bardzo niskiej i wątpliwej jakości. Jeśli jest tu jakaś osoba, która chciałaby mieć we mnie klienta, proszę, daj mi znać, jak możemy to zrobić. Chcę kupować hurtowe zamówienia proszku i będę dyskretnym i lojalnym klientem dla każdego, kto jest w stanie dostarczyć czyste związki. Wszelkie sugestie i linki będą bardzo mile widziane i mam nadzieję, że wszystko idzie dobrze dla każdego, kto to czyta!

Aha i post scriptum, chciałbym móc kupić trochę metakwalonu! Pieprzona big pharma przestała je produkować, ponieważ są tak zajebiste (słyszałem i czytałem), ale bardzo trudno jest znaleźć jakiekolwiek źródło. Myślę, że w pewnym momencie będę musiał sam to zsyntetyzować, więc jeśli znasz jakichś dobrych dostawców chemicznych, daj mi znać.