OSZUSTWO ZWIĄZANE Z WYJŚCIEM Z RYNKU ARES - TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Hej wszystkim, zostałem oszukany na rynku ARES, robią oszustwo EXIT i radzę trzymać się od nich z daleka.
Ich sprzedawcy w ogóle nie odpowiadają, moje zamówienie zostało złożone dawno temu i nadal nie zostało wysłane, zespół pracowników nie odpowiada na bilety, dostarczyłem ważne dowody stronom internetowym, na których się reklamują, a oni zaczynają je usuwać.

Obecnie są one usunięte z "Torhoo"

Link na Torhoo dla rynku Ares: https://torhoo.com/reviews-guides/ares/

G1yC1n3

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Wygląda to na oszustwo. Złożyłem zamówienie ponad 4 tygodnie temu. Nie sądzę, żeby w ogóle zostało wysłane. Sprzedawca Billflakes nie przekazał tylko jednej wiadomości przed sfinalizowaniem, mówiąc: ,,tak, jeśli nie dotrze, otwórz aidpute''.
Sprzeciwiłem się i nic się nie wydarzyło przez tydzień, a następnie otworzyłem bilet z administratorem H0riz0n, a on / ona w ogóle nie odpowiedziała, ale zamknęła bilet. Od tego czasu nie ma od nich żadnych odpowiedzi.

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Tak, jest, to samo gówno stało się ze mną z counterkingiem, odpowiedział na jedną wiadomość przed zamówieniem, złożył zamówienie, nikt nie odpowiedział gówno, bilety zamknięte jak po 4-5h, exit scam 1;1

penta

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Czy istnieją obecnie inne duże rynki?