• Welcome to the UK section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.

London Czy ktoś może dostarczyć ekstrakty, wosk i kalafonię w Wielkiej Brytanii?

Maniluck

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cześć
Czy ktoś może dostarczyć ekstrakty, wosk i kalafonię w Wielkiej Brytanii?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Jak działają służby celne w Wielkiej Brytanii? Są tam surowe jak w niektórych miejscach czy niezłe? Kupuję wosk luzem, ale nie jestem jeszcze pewien, czy sprzedawać go poza USA. Nie mogę sobie pozwolić na ryzyko utraty produktu i braku zapłaty. Ktoś musiałby mieć hookup w urzędzie celnym lub jako prywatną firmę kurierską dla takich transakcji rynkowych, które byłyby świetne, ponieważ mogę tam taniej kupić moje leki i nazwać moje produkty THC za więcej. To może być wygrana na końcu biznesu

Maniluck

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cześć
Dokładnie szukam produktów z ekstraktem z całego stopu. Chcę kupić słoik lub Oz 2-3 różne smaki. Znam kilku facetów, którzy otrzymują dostawę z Los Angles USA w Londynie w Wielkiej Brytanii. Będę bardzo szczęśliwy, jeśli otrzymam bezpłatną próbkę,
Dziękuję