sterydy anaboliczne, hgh, insulina, peptydy. Również jak bio hakować swoje ciało dla długowieczności i pct.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Hej wszystkim, nazywam się Nucky, byłem na i poza sprzętem i wszystkimi pedami przez większą część dekady. Chcę rozpocząć wątek w świecie pedów, W tym wątku będę odpowiadał i publikował posty na temat cykli sterydowych, dla mężczyzn i kobiet, będę również mówił o tym, jak zachować zdrowie podczas ciężkich cykli. Będę również publikował posty o uruchomieniu podziemnego laboratorium. Będę również mówił o suplementach, które pomogą w zdrowiu i funkcjach poznawczych. Jeśli ktoś ma pytania, proszę o wiadomość tutaj. Cieszę się, że będę na tym forum.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
@G.Patton, dzięki za polubienie mojego wątku. Jestem tu nowy, chcę tylko powiedzieć, że ludzie na tym forum mogliby skorzystać z tego tematu, nie tylko z punktu widzenia zdrowia, ale także z punktu widzenia chemii. Proces wytwarzania tych hormonów jest interesujący. Ale w każdym razie będę publikować cotygodniowe posty na temat hormonów, jak zachować na nich zdrowie i ich ciemną stronę lol. Zajmę się również tym, jak skonfigurować podziemne laboratorium we właściwy sposób i najlepszy sposób, aby pozostać pod radarem.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,485
Deals
1
Myślę, że byłoby to interesujące, śmiało!

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Cześć wszystkim, zamierzam rozpocząć ten wątek od hormonu testoseronu. Istnieje wiele rodzajów testoseronu, ale w tym poście będę mówił o cypionacie testowym. Teraz ten hormon został opracowany w 1935 roku i został opracowany w celu zwiększenia poziomu testoseronu w organizmie, aby mężczyźni byli silniejsi i czuli się młodziej. To tylko mała historia hormonu, aby przejść do zabawnych rzeczy. Cypionian testowy jest nadal stosowany w medycynie do hormonalnej terapii zastępczej w dawkach, które wahają się od 20 mg, 50 mg, 100 mg tygodniowo. Teraz do budowania mięśni na poziomie kulturystycznym dawka musi wynosić od 500 mg do 2000 mg na tydzień. Teraz w tych dawkach możesz mieć pewne skutki uboczne. Przy 500 mg będzie to rzadkie, ale zauważysz retencję wody w mięśniach, dzięki czemu będziesz miał pełniejszy wygląd. Teraz przy 1000 mg i więcej możesz mieć pewne skutki uboczne estrogenu, takie jak ginekomastia. Łatwo to naprawić za pomocą antyestrogenu. przejdę przez antyestrogeny w innym poście. okres półtrwania w tej formie wynosi 14 dni, więc zastrzyki nie muszą być tak częste, korzyści z testowania cyp to przyrost siły i przyrost wielkości. Będziesz także miał duży wzrost popędu seksualnego. cóż, to robi to dla tego. wyślij mi wiadomość z wszelkimi pytaniami.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
614
Ciekawy temat :) Masz mojego follow

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
6
bardzo interesujące :)

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
71

Czy jest to najlepsza forma testosteronu do stosowania? Albo dlaczego zdecydowałeś się zaprezentować nam formę cypionatu, jeśli mogę zapytać?
Czy istnieje inny sposób konsumpcji niż wstrzykiwanie go do organizmu?
Ile razy jest wstrzykiwany miesięcznie? I po jakim czasie powinno się zobaczyć różnicę?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
104
Chętnie zobaczę, co to oznacza dla produkcji insuliny i zarządzania poziomem cukru we krwi

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Cześć chłopaki, Szczerze mówiąc, wybrałem ten hormon z tym estrem, ponieważ Cypionate jest jednym z niewielu testosteronów, które są przepisywane przez lekarza, dlaczego możesz zapytać o FDA i biurokrację. Najlepszy typ, aby być uczciwym, który zależy od hormonalnej terapii zastępczej, test cypionate lub test enanthate byłby najlepszym wyborem ze względu na długi okres półtrwania. okres półtrwania enanthate wynosi 4-5 dni, a cypionate 8 dni. Teraz dla prawdziwego tematu najlepszym do budowania mięśni w szybkim tempie byłby sustanon 20, test enanthate lub propionian testowy. propionian testowy jest krótkim estrem o 3-dniowym okresie półtrwania. musisz mieć swój miligram na 750 mg lub 1000 mg na tydzień. będę robił test propionianowy temat następny. Teraz na temat zarządzania insuliną lub poziomem cukru we krwi test nie wpłynie na to. To, co wpłynęłoby na te tematy, to HGH (ludzki hormon wzrostu), IGF (insulinowy czynnik wzrostu), a także insulina. robiłbym te tematy po zakończeniu sterydów. Aby naprawdę odpowiedzieć na twoje pytanie, poziom cukru we krwi i insulina to dieta i aktywność, trening lub aktywność fizyczna.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Cześć chłopaki. Opublikowałem nowy wątek o Test Propionate. Sprawdź to

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Cześć! Interesujące rzeczy. Chcę uruchomić cykl Sustanon 250mg co 5 dni i HGH 2,5iu do 3iu dziennie. Czy w przypadku sustanonu powinienem powstrzymać się od pozostania dłużej niż 4 miesiące? Będę prowadził GH przez 6 miesięcy. Czy powinienem przedłużyć sustanon, aby dopasować długość cyklu GH? A jeśli chodzi o PCT, czy konieczne jest coś innego niż nolvadex?