Hey guys, How to purify amphetamine powder? is it same to purify MDMA crystals?
coke199 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 28, 2022 Messages 31 Reaction score 16 Points 8 Oct 5, 2024 #1 Cześć chłopaki, Jak oczyścić proszek amfetaminy? Czy tak samo oczyszcza się kryształy MDMA?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 05 Oct #2 Rozpuścić w niewielkiej ilości gorącego IPA, umieścić w lodówce do ostygnięcia, a następnie przefiltrować i zebrać. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Robię kolejne oczyszczanie, ale zawsze się uczę. więc pytanie, z jakimi solami działa rekrystalizacja ipa? chyba nie z hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Robię to z solą siarczanową amfetaminy. Nigdy nie robiłem tego z MDMA czy metamfetaminą. Na stronie znajduje się film o oczyszczaniu meth hcl. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mam pozytywne doświadczenia z MDMA hcl i Meth hcl wykonanymi w IPA. Ale wątpię, czy można to zrobić dla amf hcl.
Rozpuścić w niewielkiej ilości gorącego IPA, umieścić w lodówce do ostygnięcia, a następnie przefiltrować i zebrać.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Robię kolejne oczyszczanie, ale zawsze się uczę. więc pytanie, z jakimi solami działa rekrystalizacja ipa? chyba nie z hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Robię to z solą siarczanową amfetaminy. Nigdy nie robiłem tego z MDMA czy metamfetaminą. Na stronie znajduje się film o oczyszczaniu meth hcl. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mam pozytywne doświadczenia z MDMA hcl i Meth hcl wykonanymi w IPA. Ale wątpię, czy można to zrobić dla amf hcl.
Robię kolejne oczyszczanie, ale zawsze się uczę. więc pytanie, z jakimi solami działa rekrystalizacja ipa? chyba nie z hcl?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 37 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Robię to z solą siarczanową amfetaminy. Nigdy nie robiłem tego z MDMA czy metamfetaminą. Na stronie znajduje się film o oczyszczaniu meth hcl.
Robię to z solą siarczanową amfetaminy. Nigdy nie robiłem tego z MDMA czy metamfetaminą. Na stronie znajduje się film o oczyszczaniu meth hcl.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mam pozytywne doświadczenia z MDMA hcl i Meth hcl wykonanymi w IPA. Ale wątpię, czy można to zrobić dla amf hcl.
Mam pozytywne doświadczenia z MDMA hcl i Meth hcl wykonanymi w IPA. Ale wątpię, czy można to zrobić dla amf hcl.