Īsa atbilde uz OP jautājumu:
Lai iegūtu 2 hlor-4 metilpropiofenonu (2c4m), jūsu reakcijā ir nepieciešamas dažas izmaiņas.
No manas pieredzes, pielāgojot Ķīnas patentu WO2017211129A1 mefedronam ar 2c4m kā starpproduktu, pagāja laiks, līdz es no 2c4m sasniedzu 70+ % mefedrona iznākumu.
Patentā ir norādīts, ka ar metilamīna ūdens šķīdumu tiek iegūts 40 % iznākums, tomēr, lūdzu, paturiet prātā, ka patents attiecas uz nesubstituētu metkatinonu. Mefedronam ar metilamīna ūdens šķīdumu es nekad neesmu ieguvis vairāk par 30 %. Paaugstinot temperatūru vai reakcijas laiku, mēs varam iegūt vairāk tikai izomefedrona piesārņotu produktu.
Lai no 2c4m iegūtu 70+ % mefedrona iznākumu, mums ir jāsagatavo metilamīna šķīdums kādā no piemērotiem bezūdens šķīdinātājiem, kā paskaidrots šeit:
Man ir problēma, jo es nezinu, kā pareizi radīt metilamīna gāzi Es ieliku 100 g metilamīna 80 g ūdens un sajaucu vienā mērglāzē Tad es ieliku 200 g NaOH erlenmeiera kolbā, kas ar silikona caurulēm savienota ar ledus aukstu Liebiga kondensatoru, un tad uz Jar, kas...
bbgate.com
Šai konkrētajai reakcijai man labi noderēja visi šie metilamīna šķīdumi: 10-20 % benzolā, 10-20 % toluolā, 10 % DCM, 10 % NMP.
Es nekad nemēģināju metanola vai IPA metilamīna šķīdumus, jo literatūrā ir norādīts, ka metilaminācijas reakcijā jāizvairās no spirta šķīdinātājiem. Tomēr būtu interesanti redzēt, kas notiks.