- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Sveiki visi, esmu salīdzinoši jauns cilvēks zāļu ražošanas jomā, un, pateicoties apbrīnojamiem, dāsniem ekspertiem šajā forumā, kas
-Dāvināja man savu laiku pilnīgi bez maksas
-atbildēja uz visiem maniem muļķīgajiem jautājumiem
Man ir veiksmīgi izdevies izgatavot 4MMC, izmantojot NMP šķīdinātāju!
Īpašs paldies @G.Patton un vēl viens goda raksts šī foruma pārdevējam @Constantylious777, kurš man sagādāja visas ķīmiskās vielas.
Kopumā es pateicos G. Patton, William Damplier un manis minētajam pārdevējam.
Es esmu pievienojis visus sava procesa attēlus un to, kas man ir beidzies, un es esmu ārkārtīgi apmierināts, un esmu saņēmis daudz labu atsauksmju par savu produktu
Šeit ir saite uz galveno rakstu, kas man palīdzēja izdarīt burvību!
Es nevaru pateikties jums puiši pietiekami, un atvainojiet par to, ka esmu tik īss, vienkārši gribēju nokļūt tieši uz vietas, ka es galvoju par jums puiši!
-Dāvināja man savu laiku pilnīgi bez maksas
-atbildēja uz visiem maniem muļķīgajiem jautājumiem
Man ir veiksmīgi izdevies izgatavot 4MMC, izmantojot NMP šķīdinātāju!
Īpašs paldies @G.Patton un vēl viens goda raksts šī foruma pārdevējam @Constantylious777, kurš man sagādāja visas ķīmiskās vielas.
Kopumā es pateicos G. Patton, William Damplier un manis minētajam pārdevējam.
Es esmu pievienojis visus sava procesa attēlus un to, kas man ir beidzies, un es esmu ārkārtīgi apmierināts, un esmu saņēmis daudz labu atsauksmju par savu produktu
Šeit ir saite uz galveno rakstu, kas man palīdzēja izdarīt burvību!
Mefedrona (4-MMC) sintēze NMP šķīdinātājā. Liela mēroga.
Reakcijas shēma: Reaģenti: (CAS 1451-82-7) - 5 kg; n-metil-2-pirolidons (NMP; CAS 872-50-4) - 20 L; metilamīna 40% aq. šķīdums (CAS 74-89-5) - 8 L; benzols - 20 L; acetons - 30 L; sālsskābes (HCl 36%) ~ 1,5 L; destilēts ūdens - 20...
bbgate.com
Es nevaru pateikties jums puiši pietiekami, un atvainojiet par to, ka esmu tik īss, vienkārši gribēju nokļūt tieši uz vietas, ka es galvoju par jums puiši!