@KokosDreams
Vispirms, lūdzu, ņemiet vērā, ka pastāv X % iespēja, ka bbgare ir trulli veidota, lai apkopotu informations par noteiktiem spēlētājiem, kas vienalga neapturētu viņu carrer, vienīgā atšķirība ir potenciālās interešu grupas varētu dot problēmu ( kā izgatavot noteiktus medikamentus) - (viņi iegūtu visu šo materiālu no ebooks jebkurā gadījumā, bez jebkādām problēmām, lai gan -> viņi dos iespēju pirkt mazos apjomos (vai varbūt lielos apjomos, kas novestu noteiktu personu uz saiti starp personu un šiem policistiem, lai iegūtu tālāku informāciju noplūde, jo mājas lapā neeeds ne tikai javascript, bet darbojas uz clearnet withou jebkuru problēmu. Ir daži aktīvi lietotāji, kas ir ķīmijas eksperti (protams, jūs varat ar viņiem konsultēties jebkurā laikā, labāk pastāstiet viņiem visu, kas jums ir prātā, viņi ir šeit jūsu labā)... un daži aktīvi cilvēki, kas ir vai nu idioti, vai drīzāk policisti. Es drošāk derētu derēt no bettng kurš ir kurš, bet dažreiz tas man ir patiešām skaidrs.
Manuprāt, darknet pārdevēja vidējais dzīves ilgums ir daudz īsāks, nekā domā lielākā daļa cilvēku. Nesaku, ka noteiktas darbības nevarētu veikt anonīmi, bet apakšā tas darbojas tā, ka, ja kāds no visas piramīdas kādā maģiskā brīdī kaut kur fck up, tad potenciāli varētu tikt saistīts arī tu... Un stāsts nekad nebeidzas...
Dariet, ko vēlaties darīt, dažas lietas darbojas, protams, bet nedariet pieņēmumus, ka jebkura konkrēta persona un jebkura konkrēta datu bāze ar glabāšanu ārējā serverī ir droša, lai jūs kādā brīdī netiktu atklāts.
Btw, tehnoloģija, kas tiek izmantota, lai atrastu zināmas noplūdes kodā literallty jebko (ieskaitot palaist VM, izmantojot android sistēmu, visas šīs "zināmās" lietas, kas ir tīmeklī, ir bezgalīgs. Tie, kas galu galā kādā brīdī saņems to rokās, būs labākie no labākajiem visā IT kiberdrošības sadaļā..
Es tikai paliktu ļoti, ļoti uzmanīgs ar asumptions, piemēram, tāpēc, ka kaut kas ir parasti izmanto visi ļaudis, piemēram, daži komunicator uc, lai viņi nevarētu būt slikti nepareizi par to, un viņi faktiski gaida savu traģēdiju,