Kaut ko es gribētu pievienot tam, ko uzskaitīja Paracelsus, kaut ko, ko es uzskatu par noderīgu, jo mans ambiens ar laiku pārstāj iedarboties afekti, un dažiem cilvēkiem dīvainas lietas, piemēram, staigāšana miegā, braukšana, iepirkšanās, cita starpā var rasties pie lielākām devām, dažiem cilvēkiem pie jebkuras devas, ir dzert kādu Montmorency skābo ķiršu sulu, es pērku zīmola Indian Summer, jo tā ir tikai daļēji koncentrāts, daži zīmoli ir 100% koncentrāts, un jums ir jāatrod pareizais maisījums. Kāpēc Montmorency ķiršu sula?
Montmorency skābo ķiršu sula ir lieliskas garšas, un tajā ir arī dabīgs melatonīns (aptuveni 013 mg/g), un tajā ir arī triptofāns, jūs zināt, ka tas ir tortes gaumē, par ko visi vienmēr saka, ka tas liek viņiem gulēt, triptofāns tiek izmantots mūsu organismā, lai ražotu seratonīnu un melatonīnu. Varbūt tas ir manā galvā, bet es jūtu, ka tas man palīdz, lai gan pats melatonīns to nedara, un es to izmantoju, gatavojot kaņepju gumijas, kas, manuprāt, arī palīdz aizmigt. Tomēr viens brīdinājuma vārds, Uzmanies no lētām sulām ar pievienotu cukuru, kas ir negatīvs, koncentrāts to atvieglos, un jums nav nepieciešams daudz, ja jums ir nepieciešams vai vēlaties izvairīties no pievienotā cukura, jo skāba garša un, protams, viņiem ir iepakot cukuru visās šajās dienās.
Arī alerģijas ir problēma, pārliecinieties, vai neesat alerģisks, es pazīstu daudzus cilvēkus, kuri nekad nav dzirdējuši par šiem ķiršiem, tāpēc nekad tos nav ēduši un nezina par iespējamām alerģijām. Turklāt ir iespējama mijiedarbība ar tiem pašiem medikamentiem, kas varētu mijiedarboties ar melatonīnu, ņemot vērā, ka melatonīna kalnu ķiršos ir vairāk nekā citos ķiršos, daži mijiedarbības veidi ir antikoagulanti, pretkrampju līdzekļi, diabēta medikamenti, medikamenti pret augstu asinsspiedienu, imunosupresanti un kofeīns. Lielākā daļa cilvēku nelieto kofeīnu kopā ar melatonīnu, jo cenšas gulēt, bet, atceroties, ka dažās lietās, piemēram, tējā, ir dabiski sastopams kofeīns, kofeīns var bloķēt organisma spēju absorbēt melatonīnu un izraisīt melatonīna uzkrāšanos. Papildinājumi nav regulēti kā daudzi medikamenti, un ir konstatēts, ka daži no tiem satur pievienoto seratonīnu, un serotonīna uzkrāšanās var izraisīt serotonīna sindromu. Visas labas lietas, kas jāpārbauda, pirms lietot kaut ko tādu kā melatonīns vai dzert ķiršu sulu, kas to dabiski satur.