P2NP sintēze, slikta kvalitāte?

adamen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki, locekļi. Vēlos lūgt jūsu viedokli (es nerunāju angliski). Man ir draugs, kurš ražo amfetamīnus no P2NP (varbūt tā es apzīmēju nabh4/cuci2). Vienīgā interesantā lieta par gatavajiem amfetamīniem ir tā, ka es vienkārši nejūtu to milzīgo eiforiju, ko vajadzētu just, tā nav spēcīga. Patiesībā es lietoju nelielu devu (0,05 g). Esmu izmēģinājis vairākas devas, bet tā ir nemainīga. Esmu to rādījis daudziem saviem paziņām, un viņi ir vienisprātis. Bet, ja es lietoju augstas kvalitātes holandiešu amfetamīnu, man smadzenes aiziet prom, lai gan tajā vajadzētu būt mazāk amfetamīna. Kur ir vaina? Paldies!

Last edited:

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
731
Jums ir nepieciešams izjaukt sintēzes paņēmienu, iespējams, ka jūsu draugs kaut kur pieļauj kļūdas.

adamen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Viņš saka, ka nav kļūdījies. Viņa produktā nav piemaisījumu, es varētu tā domāt. Tīrs, bez smaržas, sauss pulveris! Bet pat tad es nesaprotu, kāpēc piesārņotais Holandes ātrums bija labāks?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,757
Deals
666
Vēlams sadalīt katras vielas sastāvu. Amfetamīnam nevajadzētu radīt "sprādzienbīstamu" eiforiju. Es pieņemu, ka holandiešu amfetamīnam, ko esat izmēģinājis, ir piemaisījumi, iespējams, metamfetamīns.

adamen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vai tas nozīmē, ka viss ir tikai melu ilūzija par amfetamīnu? Cilvēkiem nav ne jausmas, kāds ir tīrs amfetamīns, bet, ja tāds ir, to būs ļoti grūti reformēt. Es skatos uz daudzumu (nosvērts) 0,03 g ir pietiekami labs ceļojums :)

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,757
Deals
666
Cilvēki bieži vien maldās par to, kādai vielai vajadzētu izskatīties un kādai vajadzētu būt tās iedarbībai. Ielu narkotikām pie dažādiem dīleriem var būt vienāds nosaukums, piemēram, amfetamīns. Tajā pašā laikā katram dīlerim šim produktam var būt atšķirīgs sintēzes veids. Un katram lietotājam ir atšķirīgas fizioloģiskās īpašības. Mēs varam runāt tikai par dažiem vidējiem rādītājiem. Lai runātu pēc būtības, mums ir jāizdala katrs paraugs pēc sastāva un jārunā ar šīs vielas lietotāju, un šeit nozīme var būt arī lietotāja anamnēzei.