Es esmu diezgan jauns šajā jomā, tāpēc labojiet mani, ja kļūdos, bet lielā mērā šķiet, ka šis jautājums nav aktuāls. Kad lietotāji sāk veidot alianses un draudus vai mēģināt vervēt savam "klanam", vai organizēties šādā veidā, tad kādam vajadzētu iejaukties un likt em to aizvest kaut kur citur. Ja kāds vēlas sevi ļaunprātīgi nosaukt par kaut ko, kas kādam varētu šķist aizskarošs, viņš tikai projicē savu nezināšanu. Kas tiek diskriminēts? Mēs visi esam tik anonīmi, cik paši izvēlamies. Ikvienam šeit ir nodrošinātas vienādas iespējas. Ja jums tas nepatīk, jums nav ar viņiem jāiesaistās. Ja tas neattiecas, ļaujiet tam paslīdēt. Ja tas jūs patiešām tik ļoti uztrauc, varbūt jums vajag nedaudz biezāku ādu.
Kā tas izskatīsies ziņu rakstā? Šī vietne lielā mērā ir vērsta uz darbību, ko lielākā daļa cilvēku nesapratīs vai kas viņiem nepatiks, neatkarīgi no tā, vai mēs esam politkorekti vai ne. Es uzskatu, ka šī mentalitāte ir gadu desmitiem ilgas kultūras apgānīšanas produkts, ko radījuši plašsaziņas līdzekļi, skolas, izklaide, politiskā arēna utt. Nepieciešamība aizstāvēt cilvēkus, kuri nevar sevi "aizstāvēt". Ja tā nav "privilēģija", par ko viņi runā, tad es nezinu, kas ir. Ideja, ka kādam ir tik labi, ka viņam ir laiks un enerģija cīnīties par visiem, kam nav "iespēju" - minoritātēm. "Tev jāatgriežas skolā" ir atbilde, ko es gaidu dzirdēt. Kādam nolūkam? Kritiskās rasu teorijas vai LGBT jutīguma apmācības? Vai lai atkal un atkal tiktu pakļauta liekulībai un dubultstandartiem? Runājot par sevi, es domāju, ka esmu pārāk stulbs, lai uztvertu vajadzību būt visiem tīkamam vai pieņemtam. Es jau sen nometu šo svaru.
Es nesaskaros ar pārāk daudziem stulbiem nacionālistiem. "Neonacisti" un šāda tipa kompānija, no otras puses, ir citas šķiras. Mūsdienu kreisie vairāk vai mazāk ir noskaņoti uz tādu pašu fanātismu - tikai neiecietības vietā tev ir JĀTUR paciest visu deģenerāciju un netīrību, citādi esi "rasists, nacis, homofobs utt." Nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, kas un kāpēc ar pasauli ir nepareizi. Man gribētos domāt, ka vairums no mums šeit nokļuva tāpēc, ka esam "ārpus likuma" - tas nenozīmē, ka mēs noteikti esam slikti cilvēki. Tas nozīmē, ka mēs neļaujam citiem cilvēkiem izlemt, kā mums dzīvot savu dzīvi. Mēs nebaidāmies būt paši par sevi, lai kādi mēs būtu. Es sevi ļoti labi pazīstu, un es jūtos labi savā ādā. Kad es mēģināju būt tāda, kāda, manuprāt, visi gribēja, lai es būtu, es sevi ienīdu, es biju velnišķīgi nožēlojama. Politkorektums un organizēts nepamatots naids ir divas dažādas lietas. Noskatieties filmu "Gran Torino" ar Klintu Īstvudu, ja jums tā nav pārāk smaga...
Rezumējot: "Es varu nepiekrist tam, ko tu saki, bet es miršu, cīnoties par tavām tiesībām to teikt." Es nevaru piekrist tam, ko tu saki, bet es miršu, cīnoties par tavām tiesībām to teikt.
P.S., jā, man vajag atrast darbu.