- Reaction score
- 28
Man nav mērķis kļūt bagātam un pelnīt naudu, bet gan censties iegūt zināšanas. Es plānoju veikt tikai neliela mēroga sintēzi tādām lietām kā amfetamīns, mdma, ghb, varbūt mefedrons un daži triptamīni. Tas viss manai personīgajai lietošanai, tāpēc mani eksperimenti būs neliela eksperimentālā apjoma.
Sākotnēji šo sintēzi mēģināšu veikt tikai ar 5 g P2NP:
Vai ar 500 ml būtu pietiekami? Vai man vajadzētu iegādāties lielāku stikla trauku? Vai 500 ml ir par lielu? Vai man vajadzētu mazāku? Domāju, ka es darīšu tikai šādus nelielus eksperimentus, tāpēc es vienkārši necenšos pārspīlēt ar stikla traukiem.
Sākotnēji šo sintēzi mēģināšu veikt tikai ar 5 g P2NP:
Amfetamīna sintēze vienā katlā no P2NP ar NaBH4/CuCl2 (1 kg mērogā)
Reakcijas shēma: Aprīkojums un stikla trauki: 50 L sērijveida reaktors ar atgaitas dzesētāju, augšējo maisītāju un sildīšanas aparātu; pilienveida piltuve; parastā piltuve; laboratorijas tipa termometrs (līdz 150 °C); vairāki spaiņi 10 un 20 L; mērcilindrs 1 L; vakuuma avots...
bbgate.com
Vai ar 500 ml būtu pietiekami? Vai man vajadzētu iegādāties lielāku stikla trauku? Vai 500 ml ir par lielu? Vai man vajadzētu mazāku? Domāju, ka es darīšu tikai šādus nelielus eksperimentus, tāpēc es vienkārši necenšos pārspīlēt ar stikla traukiem.