Tikai sūda gabals un nodevējs varētu lielīties ar to, ka spēj vai, ka viņam ir adminu dox.
Jā, tā visticamāk, un, ņemot vērā, ka man bija iespēja dox Pharoah ar zināmu vieglumu. /post/9fd75dd60e6421299370/#c-6ed12696f6602aa382
Un ķirsis virsū? AR ZINĀMU VIEGLUMU. (Vai tas ir lielīšanās?)
Atbildot uz kur ir DeSnake:
Viņš ir dzīvs un vesels. /post/540f11ee6435929f362c/#c-b287552b1f664926bb
Un ķirsis virsū? Daži cilvēki ir neuzmanīgi ar savu OpSec (Vai tas ir drauds?)
FUCK HugBunter.
Lielākā daļa no viņa ziņām ir pilnas ar šādu sūdiem, un tas nav normāli.
Viņa runāšana neskaidros terminos un tādas lietas kā "ES ZINU KĀKO, KAS TEV NAV" ir creepy as fuck un tikai parāda viņa patieso raksturu. Jūs tā nerunājat, jūs neslēpjat informāciju šādā veidā. Tas ir mācību grāmatas piemērs manipulatoriem un informatoriem.
Pat ja cilvēks ir tāds trash exit scammer kā DeSnake, tu nekad publiski nesaki šādas lietas, it īpaši ne kā tāds kopienas vadītājs kā Dread. Jūs tikai palīdzat LEA, un tikai informatori sadarbojas ar LEA.
Jā, tā visticamāk, un, ņemot vērā, ka man bija iespēja dox Pharoah ar zināmu vieglumu. /post/9fd75dd60e6421299370/#c-6ed12696f6602aa382
Un ķirsis virsū? AR ZINĀMU VIEGLUMU. (Vai tas ir lielīšanās?)
Atbildot uz kur ir DeSnake:
Viņš ir dzīvs un vesels. /post/540f11ee6435929f362c/#c-b287552b1f664926bb
Un ķirsis virsū? Daži cilvēki ir neuzmanīgi ar savu OpSec (Vai tas ir drauds?)
FUCK HugBunter.
Lielākā daļa no viņa ziņām ir pilnas ar šādu sūdiem, un tas nav normāli.
Viņa runāšana neskaidros terminos un tādas lietas kā "ES ZINU KĀKO, KAS TEV NAV" ir creepy as fuck un tikai parāda viņa patieso raksturu. Jūs tā nerunājat, jūs neslēpjat informāciju šādā veidā. Tas ir mācību grāmatas piemērs manipulatoriem un informatoriem.
Pat ja cilvēks ir tāds trash exit scammer kā DeSnake, tu nekad publiski nesaki šādas lietas, it īpaši ne kā tāds kopienas vadītājs kā Dread. Jūs tikai palīdzat LEA, un tikai informatori sadarbojas ar LEA.