Kā pagatavot krekinga kokaīnu

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1

Introduction

Crack is a mixture of the free base and cocaine salts. Cocaine is obtained from coca leaves by extraction. The cocaine itself is sold as a hydrochloride salt. Cocaine can consist of some impurities such as Levamisole, Caffeine and so on. You should check it (use this advises), if you want pure crack cocaine. In case of polluted cocaine hydrochloride powder, you can purify it by method, which was described there. Also, I recommend you to read my topic about Crack pyrolysis products, which crack smoker get while smoking. To make crack out of it, we perform the following procedures.
Download Video

Materials Required:

Cocaine powder, teaspoon, measuring cup, pan, baking soda.
Pyh4YwaDWZ

Procedure

1. Pour about an 28 g of cocaine hydrochloride in the measuring cup.
ZXasTDidEw
2. Add a dry baking soda (sodium bicarbonate) to pH = 8 (usually about 300 mg per 1 g of cocaine hydrochloride).
3sOKRvoxHw
3. Fill with about 3/4 cup of water. A hot distilled water (70-80°С) is preferable. About 10 ml. water for 1 g powder. If it does not dissolve well (it happens in the presence of impurities), add 1 ml of water until it is completely dissolved.
ORF6dPBnaG
4. Pour the mixture into the pan.
M0cH3EfWAg
5. The mixture will start to bubble. Get a knife and flatten the bubbles.
OzrTsl0S1n
6. Continue to flatten the mixture while cooking it.
XmnWT8uX6V
RthTxe4rJU
7. Continue to cook it until it is solid white.
MZuKbt82CT
P4LMPUhqJl
8. Place the solid form of cocaine on paper filter for coffee machine or napkin to drain it.
RId6BJP1gH
9. Place crack rocks in freezer for 15-20 minutes.
DwGnzFiQHk
10. Congratulations, you have successfully made crack cocaine.
WmF5gpe8Et
There is video manual of small-scale crack cooking in teaspoon.

Last edited:

grace

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vai ir nepieciešams 100 % tīrs kokaīns vai pateada?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1
Ko tas nozīmē? Labāk lietot tīru kokaīnu.

grace

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Tas nav tīrs kokaīns, brā.

-28 g kokaīna hidrohlorīda
-300 mg nātrija bikarbonāta * 1 g kokaīna hidrohlorīda = 8,4 g nātrija bikarbonāta

cik gramu krekas pagatavotu ar šo sintēzi bro? Ko darīt, ja es gribu ražot lielos apjomos?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
Šī ir ķīmija, nevis bērnudārza matemātikas klase, jūs vienkārši nesakopjat vielas. Šī ir neitralizācijas reakcija starp Lūisa skābi un bāzi. Skābe izdala H+ un Cl-, NaHC2 reaģē ar to, radot CO2 un NaCl. Ideālos apstākļos produkts zaudē 10 % no savas masas, jo katra molekula zaudē HCl. Molārā masa;
C.hcl=336g
C. Bāze=306g

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1
Jūs man jautājāt: Vai ir nepieciešams, lai kokaīns būtu 100% tīrs vai pateada?
Es jums atbildēju: Atbildēju: Labāk gatavojot izmantot tīru kokaīnu.

Kas nav tīrs? Es zinu, ka krekss nav tīrs. Ko jūs gribat pateikt?
Tava matemātika nav laba, "brāli".
300 mg + 1 g = 1,3 g

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Esmu dzirdējis, ka 1 kreka "akmens" maksā aptuveni 10-15 ASV dolāru. Cik gramu krekinga tiek uzskatīts par "klinti".

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
10 dolāru akmens var svērt 0,1 g. 20 dolāru akmens varētu svērt 0,2 g. Uz stūra stāv puisis, es varu pieiet pie viņa un teikt: " Hei, ļaujiet man paņemt 7 dolārus", un par 7 dolāriem paņemt no viņa pīpes vislielāko smēķi, kādu es varu paņemt.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
169
mans viedoklis; par šo cenu tas ir mazliet rock ;)
bet manā valstī, nav tirgotājs rock, visi izmanto amonjaku, lai pamatotu to mājās

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Un arī, teiksim, es izmantoju sociālā līmeņa kokaīnu, kas ir aptuveni 80 % tīrs, vai tas nevarēs darboties pilnībā, vai arī tas joprojām spēs padarīt kādu no maniem klientiem augstu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
Parasti kokaīns "vārās" ( izkūst/reaģē) līdz aptuveni 70 %. Atkarībā no tā, ar ko tas tiek sagriezts. Ja tas ir sagriezts ar kaut ko sārmainu, jums ir nepieciešams vairāk nekā 30% cepamās sodas. Pirmo reizi, kad gatavojat jaunu maisiņu, pēc tam, kad esat izvilcis akmeni no rm (ūdens), iemetiet tajā lielu šķipsniņu dzeramās sodas un izsmidziniet to. 30 % cepamās sodas ir laba attiecība 75 % HCl. Augstākas kategorijas kokaīns otrreizējā vārīšanā radīs papildu mazu akmentiņu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
Parasti, ja kokaīns ir 70% tīrs, tad, izmantojot šo metodi, 1 g hidrohlorīda = 1 g krekinga.

Ja jūsu kokaīns ir tīrāks, jūs iegūstat vairāk. HCl sver par 10% vairāk nekā bāzes kokaīns, krekas papildu svars ir dzeramā soda.

Provizorisks ieteikums: ja sākat ar aukstu ūdeni, pēc RM sajaukšanas varat to dekantēt vai filtrēt. Kokaīna HCl ir brīvi šķīstošs, tāpēc viss, kas nav izšķīdis, ir piemaisījums. Izvadot no tā netīrumus, tas reaģēs ātrāk un patērēs mazāk karstuma.

LeiTruth

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Literal Life Pro padomi!

Es tagad gatavoju sev kādu kreku.

nkd23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Hm

Es lasīju 1 g koksa un 0,25 g natrona karstā ūdenī un filtrē.

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
@G.Patton Jautājums: Vai jūs varētu izveidot sadaļu, kas saistīta ar stimulantiem. Piemēram, kokaīnam, metamfetamīnam, FENILPROPANOLAMĪNAM, amfetamīnam un tamlīdzīgi, vai tie visi varētu būt kopā vienā sadaļā.

Tā vietā, lai būtu sadaļā "citi", kā tas notiek ar dažām tēmām par kokaīnu.

Paldies.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,954
Deals
1
Sveiki. BB foruma komanda nolēma izveidot aktuālo sadaļu komplektu, kad tīmekļa vietne ir izstrādāta. Jūsu pieprasījums pieņem, ka mums jāpārveido foruma struktūra. Mēs to nedarīsim, atvainojiet.

darkweb420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Laba pamācība 😀