Madre
PR manager
- Reaction score
- 150
Hei, puiši. Šeit es vēlos pastāstīt par izciliem TV raidījumiem un filmām, kas ir ietekmējuši jūs personīgi.
mirkļi, kas jums ir palīdzējuši gūt kādus panākumus vai, gluži pretēji, palīdzējuši izvairīties no nopietnām nepatikšanām.
Pat pēc divdesmit gadiem man īpaši atmiņā palicis seriāla "The Wire" sižets, kurā policisti varēja noklausīties ielas narkotiku dīleru tālruņus, liekot viņiem galu galā pāriet uz peidžeriem. Toreiz tas mani tik ļoti iespaidoja, ka mēs ar draugu nolēmām paši iegādāties peidžerus, kurus nebija viegli lietot. Domāju, ka apkārtējie uz mums skatījās kā uz idiotiem. Tagad es saprotu, ka 2005. gadā peidžeru lietošana piesaistīja daudz lielāku apkārtējo cilvēku uzmanību nekā tad, ja mēs būtu izmantojuši vienreizlietojamos tālruņus. Bet tolaik mēs domājām, ka esam ļoti gudri.
Mūsdienās cilvēki nepamana peidžeru tālruņus, un lielākā daļa cilvēku par tiem pat nav dzirdējuši. Shiiiiiit
Kopš tā laika ir pagājis ilgs laiks, bet es joprojām atceros, kā policisti noklausījās nēģerus,
un es šīs zināšanas vienmēr paturu prātā.
un es šīs zināšanas vienmēr paturu prātā.
Mani ļoti iespaidoja arī filmas Scarface stāsts, kurā Tonijs Montana no bezbailīga noziedznieka kļuva par traku slimu blēdi, un galvenais iemesls bija viņa paša produkts - kokaīns. Kokaīns nepadarīja viņu par trako, tas tikai atklāja un akcentēja viņa patieso dabu. Daudziem no mums iekšā ir kaut kas tāds, ko nevajadzētu ļaut atklāt, un mūsu interesēs ir to turēt savās rokās. Kokaīns sagrāva Toniju, un es to vienmēr atcerēšos: Neizmantojiet savu produktu, tas jūs iznīcinās no iekšienes.
Labs dīleris nekad nelieto savu preci.
Vai atceraties kādas epizodes, kas jums ir devušas nopietnu vielu pārdomām?