Question Kā es varu izgatavot WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Esmu aplūkojis šo četrām. Un vai nu esmu retard, vai arī tur nav daudz par nezālēm *atleast of making it* .
Tāpēc es mēģinu jautāt šeit. Es nekad neesmu mēģinājis narkotikas. tuvākā lieta, ko esmu darījis, ir ieelpojis dezodorantu no maisiņa.
Es zinu, ka jāaudzē zāle. Bet man nav ne jausmas, ar ko sākt. man ir vienalga, cik kvalitatīva ir zāle, ja vien tā ir lēta.
Es nevēlos riskēt, pērkot no pārdevēja, bet gan mācīties, kā to pagatavot pašam. Es nezinu, kādas iekārtas man vajadzīgas, nedz arī zinu, kur tās iegādāties.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Esmu pārliecināts, ka atradīsies daudzi lietotāji, kas jums norādīs pareizo virzienu. Taču jums ir taisnība, mūsu forums ir par sintētiskajām zālēm, nevis augu izcelsmes zālēm.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Ir daudz YouTube kanālu un citu forumu par nezāļu audzēšanu

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ja drīkstu pajautāt, kur es varu atrast šos kanālus vai četrām?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Noskaidrojiet, kāda veida nezāles augu vēlaties audzēt.
2. Ja audzēšana notiek iekštelpās, ir jānodrošina gaisa cirkulācija.
3. Ventilācija
4. Pareizs barošanas grafiks
5. Kad augi vēl ir sēklas, jūsu augšanas gaismai jābūt no 100 W līdz 600 W, un videi jābūt dūmakainai (1 - 4 nedēļas augšanas laikā)..
6. Kad augi sāk augt, palieliniet augšanas gaismu no 600 W līdz 1100 W. Un sāciet pavisam jaunu barošanas grafiku (1-8 nedēļas) (augšanas laiks).
(Dažiem augiem vajadzīgas tikai 6 nedēļas), tāpēc pirms audzēšanas izlasiet par augu.
7. Parastas zemes vietā izmantojiet kokoszemes, lai, ja sabojājat barošanu, vienmēr varētu to labot.
8. Izvēlēties piemērotu apgaismojumu... ir atšķirība starp led gaismu un HPS gaismu.
Hps ir lētāka, bet tas nozīmē, ka jums ir nepieciešama visa gaisa ekosistēma, kas var kontrolēt karstumu. Pretējā gadījumā jūs visu sadedzināsiet.
Led gaisma ir dārgāka, bet drošāka, un tai nav vajadzīga smaga gaisa ekosistēma.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Un vissvarīgākā daļa uzmanīties, lai netiktu pieļautas kļūdas. Tās var visu sabojāt. Izmantojiet Nīma eļļu, lai izsmidzinātu tās no atvašu apakšas. Jo tieši tur tās liek savas olas. Apsmidziniet tās tikai tad, kad vēlaties izslēgt tām gaismu.

9. Izveidojiet gaismas grafiku
* Veģetatīvais - Stāds vai klons pāriet uz veģetatīvo stadiju -
Piešķiriet 18-24 stundas gaismas dienā.

* Ziedēšana - ziedēšanas (pumpuru veidošanās) stadija noved pie ražas novākšanas -
Katru dienu dodiet 12 stundas gaismas un 12 stundas tumsas.

Kad mēs sakām tumšs. Mēs domājam patiešām tumšu! Pat mazākā gaisma daudz neies cauri.

Izmantojiet audzēšanai piemērotu telti/vietu.