J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 19 Points 8 Mar 10, 2022 #1 Man ir dimetilformamīds un neesmu pārliecināts, kā to pārvērst formamīdā.
William D. Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 1,041 Reaction score 1,269 Points 113 10 Mar #2 Tikai metabolisma ceļš ar cilvēka un dzīvnieku aknu enzīmu palīdzību, cits ceļš man nav zināms, ja kāds zina, var dalīties. Upvote 0 Downvote
Tikai metabolisma ceļš ar cilvēka un dzīvnieku aknu enzīmu palīdzību, cits ceļš man nav zināms, ja kāds zina, var dalīties.
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 19 Points 8 11 Mar #3 Pievienoju 37% sālsskābi un destilēju ar sālsskābi piesārņoto skudrskābes ūdeni. Upvote 0 Downvote
T thachemist Don't buy from me New Member Joined Mar 17, 2022 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 17 Mar #4 Nemēģiniet mēģināt izgatavot skudrskābi ar DMF masveida atkritumiem. Tā vietā izgatavojiet to no glicerīna un skābeņskābes. Tas ir ļoti viegli izdarāms. Vai es varētu pajautāt, kā jums izdevās iegūt DMF? Upvote 0 Downvote
Nemēģiniet mēģināt izgatavot skudrskābi ar DMF masveida atkritumiem. Tā vietā izgatavojiet to no glicerīna un skābeņskābes. Tas ir ļoti viegli izdarāms. Vai es varētu pajautāt, kā jums izdevās iegūt DMF?
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 19 Points 8 17 Mar #5 Vai jūs to nevarat iegādāties no ķīmisko vielu piegādes uzņēmumiem, tas nav nelikumīgi. Upvote 0 Downvote