kā es varu pagatavot metamfetamīnu mājās no tā, kas man ir

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Man ir šādas sastāvdaļas:

KMnO4 [kālija permanganāts].
Pseidoefedrīns HCl - 100 tabletes, katra satur 30 mg pseidoefedrīna un 200 mg ibuprofēna.
Izopropilspirts
Acetons
!! Man nav sērskābes vai sālsskābes.

Vai ir kāds veids, kā iegūt zāles no tā, kas man ir? Man nav laboratorijas aprīkojuma. Sākotnēji domāju, ka mēģināšu metkatinonu, jo tas šķiet visvienkāršākais un nav bīstams, bet neatradu ātru sintēzi, ko varētu pabeigt 12 stundās. Vai es varu pagatavot metamfātu no tā, kas man ir, bet ne ar kratīšanas un cepšanas metodi? Es negribētu aizdedzināt savu māju, un es nedomāju, ka esmu spējīgs nedarīt neko sliktu un pēc tam riskēt ar savu dzīvību narkotiku dēļ.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Sveiki, tikai aktualizēju šo tēmu. Esmu novērojis, ka lielākajā daļā valstu pseidoefedrīns ir pieejams bezrecepšu tirgos kombinācijā, piemēram, ar ibuprofēnu, kā minēts iepriekš. Kāds būtu labākais veids, kā nošķirt pseidoefedrēnu no ibuprofēna?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Ibuprofēnam ir ļoti maza šķīdība ūdenī, savukārt efedrīns ir ļoti labi šķīstošs.
Ibuprofēna viršanas temperatūra ir 157 C, savukārt efedrīns sadalās krietni virs 200 C.
Tas nozīmē, ka ibuprofēnu var vai nu izfiltrēt, izmantojot minimālu ūdens daudzumu, vai arī izvārīt to no karsētā pulvera maisījuma pēc tam, kad atdalītas visas pildvielas.
Visas fizikālās īpašības ir pieejamas PubChem, vienkārši novietojiet abas vielas blakus un salīdziniet statistiku.