Pilna maska ar vispilnīgāko filtru... tā pietiek? kādi riski mums vēl varētu būt?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
es izmantoju drager x-plore 6500 ar vispilnīgāko filtru, iekļauts hg gāze.... bet cik daudz gāzes, tvaiku utt. izplūst cauri? vai tie ir 100% droši? smaržas izplūst cauri , bet vai man vajadzētu baidīties no dzīvsudraba , alumīnija utt.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Filtri ir ļoti droši lietošanai, kurai tie ir izgatavoti. Parasti filtrs jāmaina pēc pilnas maiņas zem maskas atkarībā no ķīmisko vielu iedarbības. Atvērti filtri ir lietojami aptuveni 6 mēnešus, ja caur tiem nāk smakas vai kļūst daudz grūtāk elpot, tad filtrs ir sasniedzis savu kapacitātes robežu, tas var arī sasilt. Lai gan šie kombinētie filtri aptver daudzas dažādas ķīmiskās vielas, tie ir vairāk paredzēti īslaicīgai lietošanai. Ja jūs precīzi zināt, no kā jums nepieciešams sevi pasargāt, ir lietderīgi izmantot, piemēram, tīra dzīvsudraba filtru, jo tā jauda ir daudz lielāka nekā kombinētajam filtram. Tātad filtra lietošanas ilgums ir ļoti atkarīgs no tā, cik ilgi to lietojat, kādu filtru izmantojat un kāda ir gaisa slodze, vienmēr ir vērts veikt nomaiņu.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9

tnx par šo vērtīgo informāciju , tātad hg/al amalgamam būtu labāk specifisks filtrs, un pārējam MDMA sintēzes procesam no PMK , ko jūs izmantotu? all in one filtru, vai jūs izvēlētos labākas iespējas?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Izmantojiet kombinētos filtrus, ar tiem pietiek visam. Tos var nomainīt pēc 6 mēnešiem, tie nav dārgi.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Es izmantoju kombinētos filtrus ar savu pusmasku, jo nestrādāju augstas slodzes atmosfērā un man ir tikai īss lietošanas laiks. Piemēram, dzīvsudraba ņemšana un sagatavošana reakcijai vai aparāta, kas bija piepildīts ar toksisku gāzi, demontāža. Pārsvarā maska ir papildu aizsardzība pret tvaika nosūcēju vai arī ir gatava pa rokai avārijas gadījumā.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Es nopirku vispilnīgāko, tāpēc ceru, ka tas darbojas!! par smaržām ... man kādreiz ir aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā, kad smarža iet cauri maskai , bet... tas ir normāli, vai ne? tā joprojām aizsargā?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Tā ir problēma, man nav "PRO" tvaika nosūcēja... tikai gaisa nosūcēja caurule (piemēram, tāda, ko izmanto siltumnīcās vai virtuvēs), tikai vietā, kur rodas tvaiks, un kad es atveru kolbas utt., bet es jūtu, ka ar to nepietiek... ko jūs domājat?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Man ir tikpat maz kā pienācīgs tvaika nosūcējs, labs ventilators ar aktīvās ogles filtru, kur šļūtene ar nosūcēju karājas virs galda, kas ir pilnīgi pietiekams. Jebkurā gadījumā jums nav stipri piesārņota atmosfēra, ja vien ir nepārtraukta gaisa plūsma. Ja jums šķiet, ka ar to nepietiek, un neesat pārliecināts, vai nav pietiekami daudz skābekļa, es ieteiktu saspiestā gaisa elpošanas aparātu, vai nu ar garu šļūteni pie liela elpošanas gaisa balona, vai kā mugursomu, ko izmanto, piemēram, ugunsdzēsēji. Ir speciāli mērītāji, ar kuriem var izmērīt skābekļa saturu gaisā.
Izmēģiniet to ar parastu masku un savu kombinēto filtru, kas jau ir pietiekami pieradināts, un, ja jūs varat normāli elpot zem maskas, tad aizsardzība ir pietiekama.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Nē, tas tā nav. Jums tas ir jāvelk cieši, lai izvairītos no gaisa apiešanas caur filtriem. Iespējams, šī maska nav kārtībā.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx draugs, ļoti vērtīga informācija, ill izmēģināt dažas noteikti

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Vai arī filtrs ir pārāk vecs un tā kapacitātes robežās.
Vai pirms lietošanas vienmēr esat pārbaudījis, vai maska labi pieguļ jūsu sejai? Šai pārbaudei ir vienkāršs darbarīks 5 sekunžu laikā. Turiet roku uz filtra un mēģiniet ieelpot tik spēcīgi, cik spējat, ja tad maska cieši piesūcas pie sejas un jūs nesaņemat absolūti nekādu gaisu, tad maskai vajadzētu būt cieši pieguļošai un tad jums arī nevajadzētu uztvert nekādu smaku. Ja tā, nomainiet filtru.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
JĀ, JĀ ...Es veicu šo testu katru reizi, kad to valkāju, pārāk vecs nevar būt iemesls, filtram ir 3 lietošanas reizes..tas ir jauns, bet smakas kādreiz iziet cauri, ar visām maskas ive izmantoju, puse vai pilnīgi maskas....

attiecībā uz to, kā tas iekļaujas manā sejā, labi, tests ir ok, un man ir mazliet bārdas... šodien mēģināju daudz griezt, un joprojām tas pats.....

par to visu, vakar es mēģināju "jaunu" amalgamācija, tikai tā vietā, lai izmantotu sagriež kvadrātiņi es darīju to, ko daudzi cilvēki dara, un, šķiet, darbojas viņiem visiem, ielieciet kvadrātiņus virtuves kombainu vai kafijas dzirnaviņas... es kādreiz domāju, ka metode varētu pakļaut daudz daļēji samaltu AL , un varētu būt nepiemēroti, jo daudz ātrāk reakciju, un zaudē efektivitāti un, protams, gala iznākumu, bet.Tā kā daudzi cilvēki to dara... es pamēģināju,,,, OMG ...šī lieta izraisīja killer reakciju... tā sadedzināja AL (biezu, 30 mikronus) apmēram 10 minūtēs... mēģināja likt uz ledus vannas ..bet nekas.... vismaz es neizniekoju savu MDP2P vai METHYLAMINE... tas rada tonnu H2 gāzes.... bet es uztraucos par dzīvsudraba un AL piesārņojuma vietu.... Jautājums: vai man vajadzētu uztraukties? vai tikai H2 gāze visur un viss? AL folija beidzās kā sadedzināts papīrs.....

Saskaņā ar manu viedokli amalgamācija sākās... 2-3 minūtes ķēdes reakcija, ko nav iespējams apstrādāt, piemēram, ja kāds izmanto AL pulveri..... ill back to my squares haha
@G.Patton jūsu viedoklis arī būs ļoti pateicīgs (ja jūs mani sapratāt hahaha)

Last edited:

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Tad būs viela, kas nav filtrēta ar šo kombinēto filtru, jo jūs neko nejutīsiet, ja viss būs kārtībā. Jebkurā gadījumā pārbaudiet, vai filtrs ir piemērots, smarža zem maskas jebkurā gadījumā nedrīkst būt jūtama.
Dziļas rētas vai īpaši izteiktas sejas vietas var nozīmēt arī noplūdi, iespējams, pirms tam uzklājiet krēmu uz šīm vietām.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Izmēģināšu krējuma variantu, nekad nebiju iedomājies, tnx!

piemēram, veicot vaska konversiju, neizbēgami jūtama tā smarža.... bet kādu filtru man vajadzētu izmantot? nav pilnīgāks filtrs, man ir viss iekļauts (it kā).

amalgamā, ja es pietuvoju seju tuvāk, nekā vajadzētu, es jūtu IPA smaržu .....
amalgamas metālisko smaržu es nejūtu, un tā man ir vissvarīgākā, hg un AL mani ļoti kaitina, godīgi sakot, es gatavojos izmēģināt NMF metodi, pat ja informācija nav ļoti skaidra, tikai lai izvairītos no amalgamas.

tnx par jūsu palīdzību, cilvēks, ļoti appreciatted

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Hei, cilvēk, kāds ir NMF maršruts?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident