JĀ, JĀ ...Es veicu šo testu katru reizi, kad to valkāju, pārāk vecs nevar būt iemesls, filtram ir 3 lietošanas reizes..tas ir jauns, bet smakas kādreiz iziet cauri, ar visām maskas ive izmantoju, puse vai pilnīgi maskas....
attiecībā uz to, kā tas iekļaujas manā sejā, labi, tests ir ok, un man ir mazliet bārdas... šodien mēģināju daudz griezt, un joprojām tas pats.....
par to visu, vakar es mēģināju "jaunu" amalgamācija, tikai tā vietā, lai izmantotu sagriež kvadrātiņi es darīju to, ko daudzi cilvēki dara, un, šķiet, darbojas viņiem visiem, ielieciet kvadrātiņus virtuves kombainu vai kafijas dzirnaviņas... es kādreiz domāju, ka metode varētu pakļaut daudz daļēji samaltu AL , un varētu būt nepiemēroti, jo daudz ātrāk reakciju, un zaudē efektivitāti un, protams, gala iznākumu, bet.Tā kā daudzi cilvēki to dara... es pamēģināju,,,, OMG ...šī lieta izraisīja killer reakciju... tā sadedzināja AL (biezu, 30 mikronus) apmēram 10 minūtēs... mēģināja likt uz ledus vannas ..bet nekas.... vismaz es neizniekoju savu MDP2P vai METHYLAMINE... tas rada tonnu H2 gāzes.... bet es uztraucos par dzīvsudraba un AL piesārņojuma vietu.... Jautājums: vai man vajadzētu uztraukties? vai tikai H2 gāze visur un viss? AL folija beidzās kā sadedzināts papīrs.....
Saskaņā ar manu viedokli amalgamācija sākās... 2-3 minūtes ķēdes reakcija, ko nav iespējams apstrādāt, piemēram, ja kāds izmanto AL pulveri..... ill back to my squares haha
@G.Patton jūsu viedoklis arī būs ļoti pateicīgs (ja jūs mani sapratāt hahaha)