Paredzamais laiks, lai pārdotu kilogramu pa gramam?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Tāpēc tikai īss jautājums par viedokli, kas, kā zinu, atšķiras atkarībā no vielas, klientu tīkla utt.

Bet, ja kāds pārdod mdma, kāds būtu aptuvenais laiks, lai atbrīvotos no kilograma? Šķiet, ka tas ir ilgs laiks, ja vien nedzīvo patiešām lielā pilsētā.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Jūsu jautājums ir labs.
Bet es domāju, ka tas, kurš pārdod gramos, nepirks kilogramos. Viņi, iespējams, pirks gramos pa 100 gramiem.

Uzskatiet, ka narkotiku bizness ir tāds pats kā parastais bizness. Arī tajā ir jāievēro hierarhija.
Saprotiet to no piemēra.
Pagājušajā gadā ir konfiscētas 1500 tonnas kokaīna, tātad pieņemsim, ka tas ir 10 % no kopējā tirdzniecības apjoma, tātad kopumā tiek saražotas un pārdotas 15000 tonnas kokaīna.
Viss šis daudzums tiek izplatīts galapatērētājam, kas nav pircējs vairāk par 10-100 g.
Tātad tonna => 100s kg => kgs => 100s gramu => grami.
Tagad iekļaujiet sevi šajā hierarhijā. Tas viss ir atkarīgs no jūsu kontaktiem un spējas uzņemties risku. Īstā narkotiku tirdzniecība notiek bezsaistē. Ielu pārdevēji (mazumtirgotāji parastā biznesā), kuru pārdošanas likme un peļņa ir augsta, nav tumšajā tīmeklī.
Ko jūs domājat par ton ražotāju. Es esmu pārliecināts, ka viņš ir kāds no kādas valsts bagātniekiem. 😂

thch

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Aizņemtu tikpat ilgu laiku, cik nepieciešams, lai veiktu telefona zvanu. ja uzdodat šo jautājumu, jums vairāk laika jāvelta kontaktu dibināšanai un mazāk laika pozēšanai.

NoOneImportant

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
OP Dažas lietas, kas jums jāsaprot par zāļu spēli. Pirmā lieta ir tā, ka, lai tevi cienītu kā dīleri, tev ir jābūt cienītam kā dīlerim. Lielākais pārvietotājs zem tevis ir tavs lielākais fjēdzējs, un, ja runa ir par svaru, tev tas ir jāpārdod, pirms tu tam pat pieskaries.

Ar vaļēju MDMA tas nozīmē, ka jums būs vai nu jāaizver vāciņš, vai arī tas jāsaspiež tabletēs, lai to pārvietotu. Vai jums ir aprīkojums vai dīleru tīkls, lai to pārvietotu ar dažiem telefona zvaniem? Vai jums ir pasākums, kurā jūs varētu pārvietot produktu pats un zināt, kā tikt cauri apsardzei? Pārāk daudz jautājumu, uz kuriem jums pašiem sev jāuzdod atbilde.

Ar savu kontaktu sarakstu es varētu to pārvietot un vēl kaut ko, un es jau 20 gadus neesmu iesaistījies šajā biznesā. Bet es iestājos ar mērķi nopelnīt x naudas summu, nopelnīju x naudas summu un izstājos. Tirgošana ir līdzeklis mērķa sasniegšanai, nevis dzīvesveids. Citējot Jay Z "Get in get out it's an OGs classic". Jo ilgāk esi šajā spēlē, jo lielāks mērķis tu kļūsti. Starp policiju, uzmācīgiem bērniem un citu dīleru greizsirdību tas ir kā spēlēt mīnu laukā ar aizsietām acīm. Jo ilgāk esi spēlē, jo lielāka iespēja uziet uz mīnas.

Last edited:

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Es varu uz to atbildēt.
Iedomājieties kaut ko tādu:

Katru dienu jums vidēji ir aptuveni 6 klienti. Pirmais klients nopirks 3 gramus, bet jūs viņu neredzēsiet veselu nedēļu. Otrs klients atnāk un nopērk 1 gramu, bet vēlāk vakarā viņš nopirks vēl 1 gramu, un tā viņš dara katru dienu. Trešais klients ir tālākpārdevējs, viņš katru reizi pērk 10 gramus, parasti pērk 50 gramus, bet jūs viņu neredzat veselu mēnesi, var būt pat mēneši starp pirkumiem. Un pārējie trīs pircēji ir lojāli klienti, viens ir koledžas students, otrs - kluba izsaucējs, bet trešais - jūsu vecmāmiņa, jo viņa ir slikts cilvēks, viņi visi pērk pa 1 gramam reizi nedēļā.

Tagad saskaitiet to visu kopā:
Ikdienā jūs pārdodat kaut ko līdzīgu: 2 grami (2. pircējs, katru dienu viņš pērk).
Nedēļas laikā: 3 grami (1. klients) + 3 grami (šie trīs cilvēki, vecmāmiņa, iztraucētājs un students) + tas, ko pārdodat katru dienu (2*7 = 14) = = 20 g.
Mēnesī: 50 gramu (pārdevējs) + iknedēļas pārdevums ( 20*4 = 80) == 130g mēnesī!
Gada laikā pārdodat: ik mēnesi * 12 == 1200 gramu

Tātad šāda ir matemātika, jo vairāk klientu, jo labāk, koncentrējieties uz lielu daudzumu pārdošanu, ja jums ir kilograms, jūs vēlaties kļūt par piegādātāju, nevis ielas līmeņa tirgotāju.