- Reaction score
- 2
Hei, draugi, viens jautājums....
Es jau kādu laiku no hollandes pērku BMK eļļu, kas ir sajaukta 1:1 ar izopropanolu un pēc tam rūpīgi nogulsnēta ar koncentrētu sērskābi līdz amfetamīna sulfātam.
Tagad esmu izmēģinājis bmk eļļu no cita piegādātāja un mēģinājis to pārvērst amfetamīna sulfātā, kā aprakstīts iepriekš. Tagad pēc eļļas saņemšanas es pamanīju, ka man pārdeva dietil(fenilacetil)malonātu (CAS- 20320-59-6)... Es jau apskatīju jūsu tēmu par to, kā to pārvērst bmk, diemžēl man nav pietiekamas pieredzes un aprīkojuma, lai to pārvērstu.
Tagad mans jautājums: kurš CAS numurs ir pareizais, lai tikai iegūtu amfetamīnu no eļļas?
Es to zinu saskaņā ar šādu instrukciju:
sajauc 1:1 ar izopronālu un pilienu pa pilienam pievieno sērskābi (96%+), līdz šķīdumā veidojas sulfāts.
tātad nav sarežģītu soļu, un iesācējam to ir viegli izpildīt.
Es atradu šādu CAS numuru zem benzilmetilketona:
Identifikatori:
Citi nosaukumi
benzilmetilketons; metilbenzilketons; fenil-2-propanons
CAS numurs
103-79-7
Vai kāds, lūdzu, var man palīdzēt.. es būtu ļoti pateicīgs par to!
Vai tas ir CAS, kas man ir nepieciešams, lai viegli iegūtu amfetamīnu?
atvainojiet par manu ļoti slikto angļu valodu, es esmu vācietis
Es jau kādu laiku no hollandes pērku BMK eļļu, kas ir sajaukta 1:1 ar izopropanolu un pēc tam rūpīgi nogulsnēta ar koncentrētu sērskābi līdz amfetamīna sulfātam.
Tagad esmu izmēģinājis bmk eļļu no cita piegādātāja un mēģinājis to pārvērst amfetamīna sulfātā, kā aprakstīts iepriekš. Tagad pēc eļļas saņemšanas es pamanīju, ka man pārdeva dietil(fenilacetil)malonātu (CAS- 20320-59-6)... Es jau apskatīju jūsu tēmu par to, kā to pārvērst bmk, diemžēl man nav pietiekamas pieredzes un aprīkojuma, lai to pārvērstu.
Tagad mans jautājums: kurš CAS numurs ir pareizais, lai tikai iegūtu amfetamīnu no eļļas?
Es to zinu saskaņā ar šādu instrukciju:
sajauc 1:1 ar izopronālu un pilienu pa pilienam pievieno sērskābi (96%+), līdz šķīdumā veidojas sulfāts.
tātad nav sarežģītu soļu, un iesācējam to ir viegli izpildīt.
Es atradu šādu CAS numuru zem benzilmetilketona:
Identifikatori:
Citi nosaukumi
benzilmetilketons; metilbenzilketons; fenil-2-propanons
CAS numurs
103-79-7
Vai kāds, lūdzu, var man palīdzēt.. es būtu ļoti pateicīgs par to!
Vai tas ir CAS, kas man ir nepieciešams, lai viegli iegūtu amfetamīnu?
atvainojiet par manu ļoti slikto angļu valodu, es esmu vācietis