un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi... maby :)

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Es jautāju, jo mani interesē jūsu kā pieredzējušākas grupas viedoklis. Es ietaupīšu sev stāstu par draugu, kurš man uzdeva šo jautājumu, un sākšu ar faktiem: man ir 30 gadu, man ir suns un ik mēnesi nedaudz naudas no dzīvokļa īres, bet tuvojas 5-6 gadu cietumsods, es negrasos atteikties no tā, kas man patīk, proti, izņemot suni, atgriezties pie spēlēšanās par ķīmiķi. Esmu informēts par visu utt. Jautājums attiecas uz hipotētisku brīdi, pēc dažiem mēnešiem, kad ar smaidu sejā braukšu pretī saulrietam ar naudu labam startam :) Kuru valsti jūs izvēlētos un kam pievērstu uzmanību, izvēloties? Es dzīvoju Eiropā, Polijā, manuprāt, Āzija būs visdrošākā. Dzīvošana pasaules malā, bez elektronikas, krāšņuma un visa pārējā blēdīšanās, ko Rietumu civilizācija uzskata par lielāko sasniegumu, teorētiski man ir pluss. Es vairāk nekādas domas nemetīšu, lai nevienam neko neieteiktu. Neraugoties uz entuziasmu, veselā saprāta un faktu dēļ joprojām svarīgākais ir vesels saprāts un fakti

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Damn, nav atbildes kopš janvāra..

Es ceru, ka jums ir labi draugs..

Godīgi sakot, es to nesaistītu ar konkrētu valsti, svarīgi, lai valstij, kuru jūs izvēlētos, nebūtu parakstīts izdošanas līgums ar Poliju un ideāli nebūtu vislabākās attiecības arī ar ES.
Es varētu domāt par Venecuēlu, jo tā ir jauka un silta valsts, kas, kā izrādās, ir drošs patvērums oldshool teroristiem no eiropas teroristu grupējumiem pirms 2000. gada.

Jūs gribētu lētu valsti, kas nav labi savienota ar pārējo pasauli, bet ir pietiekami moderna, lai būtu laba vieta dzīvei vecumdienās (slimnīcas, veselības aprūpe).

Jums ir jādomā arī mazos soļos. Sāciet to apstrādāt no paša sākuma. Kāda būs situācija, kad jums būs jāaizbrauc? Vai jūs varēsiet ceļot pa lidostām? Ir tik daudz jautājumu, kas sev jāuzdod! Ideālā variantā jūs vēlētos, lai jums būtu viena droša vieta Polijā, kas būtu sagatavota, lai jūs apmeklētu tieši tad, kad sāksies jūsu bēgšana, un vēl viena droša vieta, kas atrodas valstī, no kuras jūs varētu aizlidot uz galamērķi. Šai valstij būtu jāatrodas ārpus ES, un ar Poliju nav noslēgts izdošanas līgums.

Jums jāpatur prātā, ka galīgas ieslodzījuma vietas gadījumā pret jums nekavējoties tiktu izdots apcietināšanas orderis, ja jūs neieradīsieties uz cietumu, un, iespējams, tas varētu tikt izsniegts arī Eiropolam vai Interpolam.

Palieciet drošībā

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Paldies par atbildi. ar mani viss ir kārtībā. Es aizbraucu no Polijas, bet joprojām esmu Eiropā. Es pelnu naudu.

Pagaidām neesmu meklēts, pirms dažām dienām notika kaut kāda tiesas prāva, bet klātbūtne nebija obligāta un kaut kā neviens nepamanīja, ka es negrasos ierasties. Tas ir mazliet dīvaini, jo es nemaksāju drošības naudu un ne reizi neziņoju policijai. Pārējo divu lietā iesaistīto cilvēku advokāti, šķiet, cenšas visu novilcināt, cik ilgi vien var, jo dzirdēju, ka vienam no viņiem ir bērns. fuck those rats :).

Man bija jāsāk ar legālu darbu, es izvēlējos valsti, kurā nevienu nepazīstu un nekad neesmu tur bijis. Es nestrādāju jau diezgan daudzus gadus, bet agrāk biju labs metinātājs, un ar to arī nolēmu sākt. Es lejuplādēju visus videoklipus, lai būtu uz ko, jo domāju atvērt nelielu "virtuvi" un visu izstumt tiešsaistē. No vienas puses, es vēl neesmu tirgojies internetā, tāpēc man priekšā ir daudz mācīšanās, bet no otras puses, es neesmu ļoti kontaktpersona un, ja man būtu jāmeklē cilvēki no sākuma, es to psiholoģiski neizturētu :).

Runājot par nākotni, es vēlos pēc iespējas ātrāk pamest Eiropu, domāju, ka man vēl ir apmēram gads vai divi, pirms mani nopietni meklēs, bet, ziniet, jo ātrāk, jo labāk. Kā būtu ar lidostām, ja mani meklētu saskaņā ar Eiropas apcietināšanas orderi, kas būtu, ja es lidotu no lidostas ārpus Eiropas? Tieši caur šīm lidostām es sākumā noraidīju Dienvidameriku. Arī Āfrika ir apšaubāma šī iemesla dēļ, lai gan man ir svainis no Āfrikas, un es tikko uzzināju, ka viņa brālis tur atvēra 4 restorānus :). Āzija šķiet visdrošākā, sliktākajā gadījumā es vienmēr atradīšu metinātāja darbu.
Polijā man ir dzīvoklis, kas man nepieder, bet ir īrēts, tāpēc man būs kaut kāda nauda no tā.

Kopumā pagaidām viss. Ja kādam ir kādi padomi vai komentāri, labprāt tos uzklausīšu.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Jauki dzirdēt, ka ar jums viss ir kārtībā! :)

Novēlu jums vislielāko veiksmi, palieciet drošībā!!!

View previous replies…

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
viņi man neļausies viegli

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Kad sūds trāpīs pa vēdekli, šīs diemžēl ir tās lietas, kas sagaidāmas :( Izturieties spēcīgi visā šajā!!!

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Kā jūs sakāt, tik un tā viss ir neparedzams. Vislielākie plāni bieži vien neizdodas mazu kļūdu dēļ, kuras nevarēja paredzēt. Šajā biznesā ir jāuzņemas risks. Starp citu, kas ir sliktākais, kas var notikt, 5 vai 6 gadi cietumā? Pretēji šķietamajam, tur nav nekas briesmīgs. Protams, tas ir laika izšķiešana un mazliet garlaicīgi, mani vairāk uztrauktu tas, ka padevos, ka zaudēju viņiem. Es ticu sev un tam, ka varu gūt panākumus, un, manuprāt, es vairāk baidos padoties nekā zaudēt. Iespējams, ka tas, ko daru, beigsies sliktāk, bet pēc savas gribas un pēc cīņas. Svarīgi ir nedarīt neko pret sevi un justies labi. :)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Es apzīmētu cietumu kā briesmīgu vietu bez regarde

Palieciet drošībā

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
160
Jauks profila attēls.
Nekad nepadodies tiesībaizsardzības iestādēm.
Par to, ko esi izdarījis, vēlāk dzīvē vari sēdēt cietumā. Labāk vēlāk nekā tagad.
Ceru, ka jums viss labākais G.