Question Alternatīvas biznesa idejas, izmantojot escrow, kriptogrāfiju un saglabājot drošību

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Jautājums, vai, manuprāt, tas drīzāk ir kā aptauja. Es ievēroju, ka lielākā daļa tirgu izmanto tikai XMR. Kādas ir jūsu priekšroka, kad izmantojat kriptogrāfiju? Un Ja būtu kāds cits veids, kā veikt eskreditēšanas darījumus, neizmantojot kriptogrāfiju, tomēr saglabājot anonimitāti, vai kādam būtu ideja, kā to izdarīt, un, ja jā, vai to būtu iespējams īstenot? Acīmredzot skaidra nauda un dead drops vai dead drops un vienādas vērtības produktu tirdzniecība ir labi. Bet tiešsaistes tirgum ir jābūt veidam, kā īstenot drošu integrētu sistēmu, kas savieno dažādas pasaules daļas, kur var slēgt darījumus, kas nodrošina visiem lielāku drošību, jo pat XMR izmantošanai ir riski. Galu galā riska samazināšanai gan pircējiem, gan pārdevējiem vajadzētu būt mūsu visu kopīgam mērķim, pat ja tas nozīmē šad un tad zaudēt nelielu peļņu. Domāju, ka tas izklausās traki, bet, uzaugot šajā biznesā, man iemācīja, ka priekšroka jādod cilvēkiem, nevis peļņai, un galvenokārt jāmazina risks, pat ja tas nozīmē zaudēt nedaudz naudas.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Ja vēlaties aizsargāt savu anonimitāti, izmantojiet "aukstos makus", labākais, manuprāt, ir Edge wallet nav KYC verifikācijas vai uzticības maks, es dzirdēju, ka Trezor wallet darbojas tāpat, bet es to vēl neesmu izmēģinājis. Ja jūs saņemat bitcoin mijmaiņas uz monero , bet labākais veids, kā tas ir pieņemt tikai XMR drošāku un zemāku maksu bez excange nepieciešams it.Another izvēle ir Electrum maku uz Tails.Edge maku ir labākais un ir ļoti zemas maksas.:)

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tāpēc daudzos tirgos tiek izmantots XMR ar tirgu eskortu. Manuprāt, tas ir tāpēc, ka tas ir labākais, kas šobrīd ir pieejams. Tomēr es uzskatu, ka tirgi ir ļoti interesanta ideja.

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Kā darbosies tirdzniecības lieta ? Vai ir kāda ideja ?

Pašlaik mēs strādājam pie pilnīgi jaunas struktūras ar pilnīgi jauniem standartiem attiecībā uz privātumu un anonimitāti.

Pateicamies par jebkuru ieskatu

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Vai esat piegādātājs? Domāju, ka jūs varētu tirgoties ar citu pārdevēju vairumā, lai jums katram būtu dažādi produkti klientiem.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Jā, tirdzniecības idejai, bez šaubām, būtu jābūt no pārdevēja pārdevējam. Tomēr manas domas par tirdzniecību joprojām ietvertu eskrovu. Piemēram, pārdevējs A vēlas to, kas man ir par labāku cenu, un viņam ir tas, ko es gribu, un viņš ir gatavs nodrošināt labāku piedāvājumu arī tirdzniecībā, tāpēc mēs vienojamies par tirdzniecības noteikumiem vai cenu, tad mēs katrs ieliekam $ depozītā, gandrīz kā nodrošinājumu, un nosūtām mūsu pakas. Kad katrs no tiem ir saņemts un abi ir apmierināti, tad $ tiek atgriezti katrai personai no depozīta, atskaitot, protams, foruma maksu, kas, manuprāt, tiktu sadalīta starp abām pusēm par tirdzniecības darījumu. Visi uzvar, mēs katrs saņemam labāku darījumu, jo, kad es tirgot lietas vietējā līmenī, jo mums abiem ir kaut kas, ko vēlas otrs, un mēs abi esam gatavi mazliet samazināt cenu, izmantojot tirdzniecību, jo to var kompensēt ar produktu vieglāk nekā kompensēt zaudētos $ ar naudu, ja tas ir jēga. Protams, arī tirgus joprojām saņem savu daļu, tirdzniecības darījumam būtu noteikta cena kā jebkuram citam darījumam. Lai iekļautu šādu iespēju, būtu tikai nedaudz jāpielāgo eskonta sistēma.