AB-001 sintēze (maza mēroga)

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
AB-001 ir diezgan spēcīgs kanabinoīds uz indola bāzes ar adamantāna linkeru
NAKIaSMCVj

Šeit ir mūsu formula, kas mums vajadzīga!

Sastāvdaļas:
AB-001 reaģenta iznākumam 25 g, varbūt zaudēsim līdz 15 g (250 g).
alvas hlorīds IV (uz gramu adamantāna mēs pievienojam apmēram 0,5l vai 500ml, mums būtu jāsaņem 1250 litru SnCL4).
Etilacetāts (vajag 500ml)
Indols (625g)
MgSO4 (kā žāvējošo vielu var izmantot nātrija sulfātu)
DCM (apmēram 1625 l)
nitrometāns (812,5ml)
Ūdens (1625L)

UZMANĪBU: IESAKA JUMS IZMANTOT PROPORCIJAS, jo man tas nostrādāja, bet kāds var sūdzēties, ka ir mazs daudzums un nebūs 20 g, man tas nostrādāja, bet jūs to nezināt, tāpēc es iesaku jums mainīt proporcijas, tāpēc es nepievienoju savas proporcijas, iepriekš ir norādītas manas proporcijas, kuras es iesaku mainīt.

Sintezes laiks:

1. SnCL4 pievieno kolbā ar indola šķīdumu DCM.
2. Ļauj maisīt 25 minūtes - 30 minūtes, pēc tam, kad ir sasniegta istabas temperatūra, tad nelielās porcijās kopā ar nitrometānu pievieno adamantanskarbonilhlorīdu.
3. Sintēze: 1. SnCL4 pievieno kolbā ar indola šķīdumu DCM.Adamantānkarbonilhlorīda kušanas temperatūra ir 49-51, karsējot 2 stundas 50*C temperatūrā, neaizmirstam teflona magnētu, tam jāsakarsējas un jāsajaucas.
4. Pēc 2 stundu garuma reakcijas maisījumu ielādējam ar ļoti aukstu ūdeni, tagad filtrējam, lai no maisījuma atdalītu neorganiskos atkritumus, slāņi jāatdala.
5. Ūdens slāni ekstrahējam ar etilacetātu, un ekstraktu apvienojam ar ekstraktu.
6. Pēdējais, žāvējam organisko vielu MgSO4 vai nātrija sulfātā, var arī darboties, jākoncentrē zem spiediena, UZMANĪBU: reducēts
Savācam kristālisko adamantāna indolu

AB-001 sagatavošanas laiks:
Kolbā pievienojam NaOH.
Pievienojam kolbā ūdeni.
Tagad adamantāna indolu ielejam kolbā.
Pēc 1-bromopentāna jeb amilbromīda iepildīšanas.
Rūpīgi samaisām.

Uzliekam uz karstās plīts, pievienojot teflona magnētu, temperatūra ir 50*C.
Tagad jāgaida, kad adamantāna indols izkusīs šķidrā fāzē.
Parādās divi slāņi, pēc 5 minūtēm no karstās plātnes noliekam uz galda.
Sagaidām, kad kolba un maisījums ir istabas temperatūrā, notīrām ar ūdeni, NEPIEMĒRTAM aukstu ūdeni, atšķirībā no TMCP vai naftoilindola adamantāna indols izkristalizēsies dažu sekunžu laikā!
Ielejam vārglāzē, un AB-001 slāni ielejam citā vārglāzē, izmantojot adatu, lai to savāktu.
Kad tas ir kristalizējies, tas ir apmēram 5 stundas.
Mēs veicam AB-001 pārkristalizāciju.
Mēs ielejam IPA/etilacetātu/ varbūt acetons darbosies, bet neesmu testējis, es domāju, ka nē.
Pēc tam, kad kristāliskā viela ir izšķīdināta šķīdinātājos, ko es nosaucu.
Pagaidiet, kamēr tā izkristalizēsies.
Pēc tam, kad ar stikla kociņu salaužam lielos kristālus, tagad filtrējam, izmantojot vakuumfiltrāciju, iesaku izmazgāt ar IPA.
Gatavs.