Question 2c-x atvasinājumi no 2,5-dimetoksibenzaldehīda

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Vai varu izmantot pihkal aprakstīto reakciju, lai sintezētu 2cb citiem atvasinājumiem, piemēram, 2c-d, un tikai sākt ar 2,5-dimetoksi-4-metilbenzaldehīdu 2,5-dimetoksibenzaldehīda vietā un izlaist halogenēšanu beigās (ar pielāgotu daudzumu c), vai man ir jāizmanto cits veids un kas notiktu, ja es joprojām veiktu reakciju ar 4-metil-dmba? Liels paldies

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Es tiešām atvainojos par šo muļķīgo jautājumu, protams, jūs to varat darīt, tas pat ir aprakstīts phikal, man vienkārši nebija laika izlasīt visu sadaļu par 2cd un es tikai redzēju, ka sintēze sākas ar kaut ko citu, nevis 4-metil-dmba, un es negribēju ieguldīt daudz naudas kaut kur, ko es vēlāk nevarēšu pat izmantot.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
Es vēlētos, lai būtu noteikums, ka, ja jūs ievietojat jautājumu, pat necenties sameklēt forumu, tas tiek norakstīts.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Man, kā es teicu, es tiešām atvainojos par šo jautājumu, bet es biju patiešām stresa pēdējās dienās, un man nebija daudz laika, lai seqrch caur forumu , funkcija, kas parāda jums līdzīgus jautājumus, piemēram, piemēram, par stackoverflow, būtu rallye noderīga, bet es nezinu, cik grūti ir īstenot šādu funkciju. Ceru, ka jums ir jauka diena, atvainojiet, ka jūs traucējat.