Įdomu.
Nors gali atrodyti, kad dalijimasis kažką gerai sudegina, iš tikrųjų tai veikia abiem kryptimis.
Dalydamiesi galite atlikti brutalaus rašiklio testą, kad pamatytumėte, ar kas nors gali jį nulaužti.
Kol kas man patinka naudoti šį metodą.
Aš iš tikrųjų perku kriptografiją, pavyzdžiui, XMR, su grynaisiais pinigais, užregistruotais kažką panašaus į AgoraDesk, LocalXMR.
Tada pridėkite tą XMR į savo ne saugomą piniginę, kuri turi funkcijas užsiregistruoti prekybai.
Pvz.
CakeWallet.
Tada iš ten išsiųsiu, dalimis.
Jei reikia, vėliau išsigryninti pinigus.
Siunčiu XMR atgal į savo "Cake" piniginę, pervedu XMR į BTC "Cake", todėl buvo matyti, kad jį gavau legaliai per "Cake", su kai kuriais XMR, kuriuos teisėtai įsigijau "Local" arba "Agora".
Tai veikia pardavėjams, pvz. reikia iškeisti jiems BTC į XMR, naudoti DeX, pavyzdžiui, InfinityExchanger, kuris yra pigiausias mažiausi mokesčiai ir pan. Siųskite tuos XMR į Cake ir iškeiskite į BTC.
Nusipirkę XMR vietos ar Agora siųsti į Cake išsiųsti ir kartais atgal prekiauti už BTC atrodo teisėta ir nekelia jokių naršyti net Cake komanda.
Teoriškai, jūs ir toliau tai daryti, kol ToS arba reguliavimas vėl pasikeis.
Aš net radau per Cake, galite nusipirkti dovanų korteles, kartais Visa arba Mastercard.
Dabar atrodo, kad jūs tiesiog dalyvaujate kriptosferoje, pirkdami dovanų korteles, su XMR, kurias teisėtai nusipirkote per Local arba Agora. Supraskite mano dreifą?
Žinoma, tik vienas iš daugelio būdų.
Būti kantriam ir įtraukti į sąrašą XMR per Local arba Agora yra sankaba, nes galiausiai jūs esate tas, kuris moka mokesčius ir pan.