@KokosDreams
Pirmiausia, prašau atsižvelgti į tai, kad yra X % tikimybė, kad bbgare yra trully padaryta rinkti informaciją apie tam tikrus žaidėjus, kurie nesustabdytų jų carrer bet kokiu atveju, vienintelis skirtumas yra galimų interesų grupių galėtų suteikti problemą ( kaip gaminti tam tikrus narkotikus) - (jie gautų visą šią medžiagą iš elektroninių knygų bet kokiu atveju, be jokių problemų, nors -> jie suteiks galimybę pirkti mažais kiekiais (o gal ir dideliais kiekiais, kurie nuvestų tam tikrą asmenį į nuorodą tarp asmens ir šių policininkų, kad gautų daugiau informacijos nutekėjimo, nes svetainėje reikia ne tik javascript, bet veikia clearnet be jokių problemų. Yra keletas aktyvių naudotojų, kurie yra chemijos ekspertai (žinoma, bet kada galite su jais pasitarti, geriau pasakykite jiems viską, ką turite galvoje, nes jie yra čia dėl jūsų)... ir keletas aktyvių žmonių, kurie yra arba idiotai, arba policininkai. Aš saugočiau savo lažybas nuo bettng kas yra kas, bet kartais man tai tikrai aišku.
Mano nuomone, vidutinė darkneto pardavėjo gyvenimo trukmė yra kur kas trumpesnė, nei dauguma žmonių mano. Nesakau, kad tam tikrų veiksmų negalima atlikti anonimiškai, bet apačioje viskas veikia taip, kad jei kas nors iš visos piramidės kažkuriuo stebuklingu momentu kažkur pasipainios, tada ir tu gali būti potencialiai susietas... Ir istorija niekada nesibaigia...
Darykite, ką norite, tam tikri dalykai tikrai veikia, bet nedarykite prielaidų, kad bet kuris konkretus asmuo ir bet kuri konkreti duomenų bazė, saugoma išoriniame serveryje, yra saugi nuo to, kad tam tikru momentu jūs būsite atskleisti.
Btw, technologija, kuri yra naudojama rasti tam tikrus nutekėjimus kodo literallty nieko (įskaitant paleisti VM naudojant Android sistemą, visi, kad "tam tikri" dalykai, kurie yra internete yra begalinis. Tie, kurie galiausiai tam tikru momentu ją įvaldys, bus geriausi iš geriausių visame IT kibernetinio saugumo skyriuje..
Aš tiesiog būčiau labai, labai atsargus su prielaidomis, pavyzdžiui, dėl to, kad kažkas yra plačiai naudojamas visų žmonių, pavyzdžiui, koks nors komunikatorius ir t. t., todėl jie negali būti blogas klysti dėl to ir jie iš tikrųjų laukia savo tragedijos,