AI taip pat pirko per sąlyginio deponavimo sistemą, o kai jums parašiau, kad netyčia sudariau sandorį ir ar galėtumėte man padėti, atsakėte, kad turėčiau mokytis iš savo klaidų.
Čia yra dvi galimybės.
Vienas iš jų - išsiųsti jam jį taip pat, kaip ir dabar, kad įsitikinčiau, jog jis bus gautas
Antrasis - grąžinu visus pinigus, ištrinu visus blogus atsiliepimus apie jį ir ateityje daugiau jų nerašysiu (jis nesutiks ištrinti atsiliepimų)
Niekada niekam nemelavau. Šioje platformoje turiu gerą reputaciją. Bet jis per daug skuba. Nepasirinko mano pristatymo būdo ir davė man blogų atsiliepimų, o tai mane labai trikdė. Sukėlė tai, kad negalėjau su juo bendrauti, net jei būčiau norėjęs.
Negalime jums padėti išspręsti jūsų problemos dėl tos priežasties, kad nesinaudojote depozito paslaugomis. Išspręskite savo problemą su @Rcvendor(PE ) prašome.
taip dabar suprantu, o ateityje naudosiu tik palydimąjį žodį.
Aš užsisakyti daug kartų iš įvairių tiekėjų ir niekada rašyti Nieko apie juos, nes jie realus (net kad daug siuntų sustabdyti ir aš ne gauti juos), bet tai yra scammer už 100%
Taigi tikrai, aš rekomenduoju visiems naudoti escrow
If you charge someone with scam, you must provide proofs! Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.