Dozės klausimas [Mano blogiausia patirtis vartojant narkotikus]

DMTrott

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
42
Vartojant vaistus yra labai daug kintamųjų, kurie gali sukelti tragediją; todėl galiausiai parašiau visą knygą šia tema. Vis dėlto, iš naujo peržiūrėjus daugybę nelaimių-klasių, į kurias asmeniškai įsivėliau, bendriausias vardiklis susijęs su doze: dažnai vartojau gerokai per daug.

Toliau perspausdinu straipsnį, kurį neseniai paskelbiau tinklalapyje " Substack", apie savo blogiausią patirtį vartojant narkotikus. Jis buvo skirtas šiek tiek lengvabūdiškai, siekiant pateikti bendrą žinią, kad žalos mažinimo procesas yra būtinas, tačiau sunku išvengti pagrindinės minties, kad man ne kartą nepavyko apriboti savo apetito.

Yra argumentas, kad beveik bet kuris narkotikas yra santykinai saugus, vartojant pakankamai mažą dozę, tačiau lygiai taip pat kai kurie narkotikai yra kur kas labiau linkę į nelaimes nei kiti. Muskato riešutas ir salvinorinas A turbūt yra geri pavyzdžiai: peržengti slenkstį nenukritus į bedugnę būna itin sunku. Kitas pavyzdys, žinoma, yra grynumo skirtumai.

Atsižvelgdamas į visa tai, pamaniau, kad straipsnis gali būti įdomus čia. Tačiau savo gynybai noriu pabrėžti, kad dabar esu kur kas stabilesnis ir protingesnis nei tada. :)

Aš vartojau 182 narkotikus: Bet kuris iš jų buvo blogiausias?

Kai kurie žmonės mano, kad aš, kaip knygos "Narkotikų vartotojų biblija" autorius, vartodamas tuos 182 narkotikus visada buvau saugumo ir geros praktikos pavyzdys. Tačiau niekas negali būti toliau nuo tiesos.

Prieš porą mėnesių socialiniuose tinkluose paskelbiau savo mėgstamiausių narkotikų sąrašą. Vėliau buvau paklaustas, tiesą sakant, gana daug kartų, kurie iš jų buvo mano MAŽIAUSIAI mėgstami: iš esmės, kurie narkotikai sukėlė blogiausius išgyvenimus. Taigi, štai ir turime.

Savo kelionės pradžioje mano žinios apie žalos mažinimą buvo ne didesnės nei vidutinio šio straipsnio skaitytojo. Tai turėjo būti didžiulis mokymosi procesas, todėl knygoje gausu pavyzdžių, kurie prilygsta tam, kaip to nedaryti. Iš tiesų viena iš priežasčių, kodėl įtraukiau patirties ataskaitas, buvo ta, kad iliustruočiau žmogiškąsias klaidas, kurios pernelyg dažnai pasitaiko.

Toliau pateiktose santraukose pateikiamas vienas pavyzdys. Tai tik pusė tuzino klaidų, kurias aš padariau ir kurios toli gražu nesibaigė laimingai.

Dėl konteksto turėčiau patikslinti, kad jas savarankiškai taikiau 12-15 metų. Daugumos jų poveikį galėjau užfiksuoti ir išsamiai aprašyti tuo metu, kai jį patyriau: rašydamas užrašus arba įrašydamas į telefoną. Žinoma, ne visada tai buvo įmanoma, nes kartais būdavau pernelyg atsitraukęs, traumuotas ar kitaip įsitraukęs.

Galiausiai turėčiau pateikti keletą retrospektyvių pastabų apie tai, kas išdėstyta toliau. Pirmąją nesėkmę absoliučiai lėmė narkotikų pobūdis. Antrasis (sintetika) taip pat iš dalies buvo susijęs su jo pobūdžiu. Likusieji ir kiti knygoje aptariami atvejai didžiąja dalimi buvo nulemti mano paties neveiklumo ir patiklumo.

Tęskime toliau...

--

1. Muskato riešutas

Šis įvykis nutiko prieš daugelį metų: Buvau 21 metų, jaunas ir (narkotikų) naivus. Buvau skaitęs, kad muskato riešutas gali sukelti apsvaigimą, todėl kaip tik taip ir pabandžiau. Laikau save laimingu, kad likau gyvas. Delyras nėra kelionė; tai košmaras. Man buvo bloga, svaigo galva, pykino, svaigo galva, kankino haliucinacijos, šliaužiojau ant rankų ir kelių, atrodė, kad tai bus pragaro amžinybė. Neatsigavau savaitę. Pamoka: ištirkite viską, ką vartojate, ir niekada nelieskite šios medžiagos. Tai nuodai.

2. 5f-AKB-48

Ankstyvuoju sintetinių kanabinoidų rūkymo laikotarpiu išbandžiau naujai išleistą prekės ženklą " Magic Dragon". Nieko rimto: tai noidas, tad kas gali būti negerai? Atsakymas buvo viskas. Tai buvo daugybę mylių nutolę nuo originalaus sintetinio prieskonio (JWH 0018) ir dar labiau nutolę nuo pačių kanapių... Tai supratau, kai tik užplūdo nenumaldoma baimė ir paranoja. Suklupau į lovą ir gulėjau embriono poza, galvodamas, kad šį kartą tikrai tai padariau, ir vildamasis, kad tai greitai baigsis. Atrodė, kad tai tęsėsi amžinai, bet galiausiai tai iš tiesų baigėsi.

3. Salvia Divinorum [Salvinorino A ekstraktas]

Tai neabejotinai yra daugelio žmonių sąraše, tačiau man pačiam prie to prisidėjo tai, kad maniau, jog tai tik dar vienas sintetinis kanabinoidas. Giliai įkvėpiau iš bongo; ir beveik akimirksniu realybė išnyko. Jaučiausi taip, tarsi mano siela būtų įsiurbta į bedugnę, ir neturėjau jokio supratimo, kas, po velnių, vyksta. Norėjau tik ištrūkti iš pragaro ir vėl būti savimi, nes desperatiškai tariausi dėl savo gyvybės su kažkuo, kas atrodė kaip piktavališkas buvimas. Bijojau, kad man gali būti visam laikui pažeistos smegenys ir kad galiu niekada neatsigauti. Apmaudu, bet vėliau buvau pakankamai kvailas, kad patikėčiau, jog tai sukėlė šokas, ir vėliau pakartojau šį pratimą. Nebuvo geriau.

4. 5-MeO-DALT

Gana nekenksmingas lengvas psichodelikas paprastai nėra traumos priežastis, nebent demonstruojate visišką atsargumo ir atidumo stoką. Pasvėriau savo 10 mg dozę ant svarstyklių, o ekrane iššoko 0,10 g. Viskas gerai, užgėriau vandeniu. Palaukite minutėlę... 0,10 g? OMG: 100 mg! Per vėlu, nes, kad ir kaip stengiausi, negalėjau vemti. Išsigandusi žinojau, kad turiu tai daryti, kad ir kas nutiktų. Iš tikrųjų viskas buvo gerai, bet pradinės baimės ir panikos greitai nepamiršiu. Man pasisekė (labai), kad mano nesuprantama klaida buvo padaryta būtent su šiuo vaistu.

5. Pregabalinas

Dėl šio vaisto taip pat neturiu jokio pasiteisinimo. Kažkodėl įtikinau save, kad 300 mg bus gerai ir kad po valandos galėsiu pakartoti dozę. Štai kas nutinka, kai esi pakankamai naivus, kad patikėtum pavieniais forumo įrašais ir darytum prielaidas apie receptinių vaistų saugumą. Tai sukėlė jūros ligos tipo apsvaigimą, kuris buvo absoliučiai siaubingas ir truko kelias valandas. Mane drebėjo galva, negalėjau net rašyti ar normaliai vaikščioti, jaučiausi labai blogai. Tik vėliau sužinojau, kad nuo šio vaisto vartojimo iš tikrųjų miršta vis daugiau žmonių.

6. Alkoholis

Mano gyvenime buvo pernelyg daug atvejų, kai patyriau pažeminimą, kai buvau juokingai apsvaigęs, o kitą dieną ar net kelias dienas po to siaubingai sirgau, vėmiau ir kankinausi. Žalos ir priklausomybės požiūriu tai siaubingas narkotikas, tačiau, kaip ir dauguma žmonių, buvau įpratęs perdėtą jo vartojimą laikyti visiškai normaliu dalyku. Laimei, tyrinėdamas kitas psichoaktyviąsias priemones, kartu pradėjau suvokti, kas yra alkoholis, ir dabar jį vartoju retai.

--

Kalbant apie sudėtingas patirtis, dauguma kitų buvo susijusios su tuo, kad įkandau daugiau, nei galėjau sukramtyti, o dozės buvo gerokai per didelės (pvz., heroinas, MDMA). Nors jie taip pat turėjo savų dramų, dauguma pirmiau minėtų atvejų ryškiau įsirėžė į mano atmintį, nes jie buvo ne tik siaubingi, bet ir lydimi šoko: aš visiškai nesitikėjau, kad jie ateis.

Geroji pusė yra ta, kad jie suteikė motyvacijos rašyti knygą: Aš nenorėčiau, kad kas nors kitas patirtų tą patį; ir kai kuriems man labai pasisekė (o kitiems galbūt ne). Svarbiausia, kaip minėta pirmiau, yra tai, kad iš jų pasimokiau.

Prašau, darykite tą patį ir būkite saugūs. Pačią knygą galite nemokamai atsisiųsti PDF formatu iš bet kurios debesų tinklo nuorodos, nurodytos šiame puslapyje: [BB čia: https://bbgate.com/resources/the-drug-users-bible.3477/].

Nepamirškite, kad nežinojimas žudo, o švietimas gelbsti gyvybes: pasakykite ŽINOK narkotikams.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Buvau kaltas, kad per anksti perdozavau. Naujokų klaida daugeliu atvejų

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
237