Skopolaminas? Ta medžiaga yra burundanga! Jis sukelia įtaigumą, užmaršumą ir delyrą. Didelės jo dozės gali nužudyti. Priešnuodis yra arekolino hidrobromidas!
Žmogus, vartojantis arekolino hidrobromido arba betelio riešutų, rečiau patiria burundangos poveikį. Be to, Arecoline Hydrobromide turi kognityvinių
kognityvines ir nootropines savybes, o Arecoline Hydrobromide suteikia aukštą lygį. Tiesiog įsigykite Arecoline Hydrobromide arba Kratom, jei norite pakilti. Kartą gerai apsirengęs juodaodis vaikinas vartojo burundangą ant manęs ir kalbėjo, kad reikia pagalbos, ir viskas prašviesėjo, jis vis metė daugiau dulkių ir sukčiavo, o jis paėmė pinigus. Jis čiulpia! Kvailas kretinas! Apie pinigų paėmimo dalį sužinojau tik tada, kai ketinau sumokėti sporto salėje. Galbūt gausiu Arecoline Hydrobromide, jei gausiu pinigų. Kažkuriuo metu galėjo būti kažkas ant mano rankos. Tą patį jie bandė padaryti ir su mano broliu, bandė parduoti jam netikrą auksą, kartas nuo karto mesdami dulkes ir panašiai. Jis neturėjo jokių pinigų, todėl jie nieko negavo. Mano paskutinė buvusi mergina sugadino organinę chemiją ir matematiką ir prarado susidomėjimą, kai sužinojo, kad vartoju modafinilį nuo ADHD ir kad dėl jo esu protingas ir susikaupęs ir kad noriu būti farmacijos chemikas arba chemikas tyrėjas. Man dabar reikia greičio (amfetamino, etilamfetamino). Dėl modafinilo ir armodafinilo gerai atlieku mokslinius ir kitus dalykus. Dėl Kratomo mažiau geriu etanolio (geriamojo alkoholio). Aš praradau dėmesį į mokslą ir matematiką, ir mano gyvenimas be to tapo nepilnavertis. Man reikia matematikos ir mokslo, jokia mergina neturėtų sugadinti matematikos ar mokslo, arba jie nusišneka! Galbūt vieną dieną vėl galėsiu užsiimti mokslo dalykais.