Teisėsaugos institucijoms labai lengva jus stebėti per atstumą. Vienintelis šansas, kurį galite turėti, yra pastebėti juos renkant įrodymus, kad gautumėte orderį. Teisėjui pasirašius orderį, jie gali perimti visus jūsų skambučius tekstus socialiniuose tinkluose jūsų judėjimą per telefoną, nežiūrėdami tiesiai į jus. Jie gali naršyti ar vogti jūsų šiukšles, kas yra visiškai teisėta, ieškodami tikėtinos priežasties ar pagrįstų įtarimų, kad gautų orderį. Jei pastebėjote, kad dingo jūsų šiukšlės, nėra daug priežasčių, dėl kurių kas nors galėtų jas paimti. Jie turi technologiją, leidžiančią imituoti mobiliojo ryšio bokštą ir apgaule priversti jūsų telefoną prisijungti prie jų įrenginio, kuris, įrašęs jūsų telefoną, persiunčia jį į bokštą.
Jiems tai nepatinka, bet sugalvokite priežastį, dėl kurios galėtumėte nueiti prie policijos biuro ir užsirašyti transporto priemones. Tos transporto priemonės jūsų gatvėje vėliau yra blogas ženklas. Jie gali jus persekioti, jei pamatys, kad labai įdėmiai žiūrite, todėl tie slaptieji automobiliai stovi, kai jie jų nenaudoja. Geriausia gynyba yra geras puolimas. Yra programėlių, kurios leidžia klausytis avarinių automobilių cb radijo stočių. Išmokite žargoną ir žinosite, kur jie yra, kur važiuoja, kieno numeriais ar valstybiniais numeriais važiuoja. Jei klausysitės automobilyje, galite išgirsti, kad važiuoja jūsų pačių numeriai. tai suteikia jums pranašumą. Jus netrukus sustabdys, bet jie nežino, kad jūs tai žinote. Ieškokite vietos, kur galėtumėte greitai pasprukti. Jie nesitikės ir nebus pasiruošę. Jei jūsų valstybiniai numeriai yra "bbg420", jie pasakys ,,dispečeris, duokite man a[keletas skaičių, jie skiriasi] 47" " eikite į priekį" "Bradley Bradley George keturių-dviejų-o, Bradley Bradley George keturių-dviejų-o", tai jūs. Ji pasakys jūsų vardą ir pavardę arba kieno vardu registruotas automobilis, ar jo vairuotojo pažymėjimas galioja, ar sustabdytas, ir ar turi arešto orderį. Galvokite greitai ( tai vyksta JAV
). Išgirskite juos ir pasišalinkite, jei toks yra planas. Vengimas yra mažesnis kaltinimas nei laikymas pardavimui.
Kurva, aš tai pasakiau. Keletą kartų sėkmingai išvengiau policijos. Vieną kartą daugiau nei metus. Pateikiau jiems kažkieno informaciją, kurią buvau įsiminęs, kai mane sustabdė, pamačiau, kad kažkas bėga per kiemą, pašokau ir įlindau į spintą, o po 5 sekundžių probacijos pareigūnas pravėrė duris ir pamatė mano nėščią nuogą merginą, gulinčią vieną lovoje. TAI buvo neįtikėtina sėkmė / laikas. Tai buvo prieš 26 metus